imah » wartos » Mac Pro ka Kapal dina bulan Désémber dina $ 2999 Quad-Core sareng $ 3999 Genep Core Vérsi

Mac Pro ka Kapal dina bulan Désémber dina $ 2999 Quad-Core sareng $ 3999 Genep Core Vérsi


AlertMe

Saperti anu diharepkeun, Apple ngumumkeun detail anyar dina peluncuran Mac Pro ayeuna, nyekalan workstation desktop ramping pikeun peluncuran Désémber dina harga awal $ 2999. Tilu grand mésér anjeun mesin anu lumayan sanggup, dimimitian ku 3.7 GHz… Tambih deui "

Powered by WPeMatico


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)