imah » 2019 NAB Tembongkeun » Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow

Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow


AlertMe


Taun ka tukang kungsi jadi titik tipping pikeun pamakéan angkutan média basis IP dina produksi hirup, jeung ékosistem téknologi kayaning sabudeureun NewTek'S royalti-gratis NDI® ngahontal massa kritis. kauntungan jangji IP ngeunaan ngaronjat ngurangan waragad deployment kalenturan tur geus jadi realities pikeun pamaké nu ucul numpak karéta IP mimiti, sarta nyoko mainstream terus tumuwuh.

Kamampuh pikeun nyambungkeun aya HDMI atawa pakakas basis SDI kana jaringan média hareup generasi mangrupakeun konci pikeun nyieun paradigma produksi IP anyar affordable tur praktis. Loba video professional hoyong ngamangpaatkeun éta versatility jeung efisiensi produksi IP, tapi boga Investasi signifikan dina produk kayaning kaméra kalawan 'tradisional' interfaces sinyal. Bari produk anyar bisa ngarojong NDI jeung jaringan IP langsung, ngagantian lengkep gear ayeuna - ditambahan nu bisa ukur jadi sababaraha lami taun - bisa jadi biaya-prohibitive keur paling leutik ka produser pertengahan ukuran.

Dina gugur, Magewell ngawanohkeun garis anyar converters dirancang sasak sinyal video tradisional kalayan jaringan média IP hareup generasi. Model kahiji, pro ngarobah HDMI 4K Ditambah, Sangkan pamaké pikeun gampang jeung reliably nyambung sumber 4K di 60 FPS kana workflows NDI-diaktipkeun. Saprak harita, parusahaan geus terus dilegakeun pro ngarobah kulawarga jeung model anyar pikeun masihan pamaké pilihan fléksibel tina interfaces input (SDI atawa HDMI) Jeung format video. Ku maturan model 1080p barengan éta konfigurasi andalannya 4K, Magewell maximizes ongkos-efisiensi keur nasabah merlukeun ukur HD resolusi.

Kualitas ti Start nepi ka rengse

Tangtu, nu pindah ka workflows basis IP téh cukup ku hiji hartosna ka tungtung: kreasi eusi metot jeung impactful. Pikeun loba aplikasi produksi, SDI atawa HDMIarsitéktur -based tetep sampurna giat, kalawan motivasi saeutik nepi transisi pinuh kana angkutan IP. Malah jelema tinggal dina domain sinyal pita dasar, kumaha oge, jarang tiasa ulah dominasi beuki solusi software basis dina bentang média profésional, jadi produk panganteur video kayaning alat newak nuluykeun janten kritis dina tungtung-to-tungtung workflows produksi.

Urang hirup dina dunya hyper-hubungkeun nu sakabehna bisa dipoto a panyipta eusi. Salaku parabot na téhnologi nuluykeun jadi gampang, leuwih fleksibel jeung leuwih affordable, hiji angka kantos-ngaronjatkeun pausahaan sarta individu anu ngahasilkeun média sorangan. Tapi aya terus janten gap kualitas ditingali antara eusi konsumen-dihasilkeun paling sarta Productions profésional.

Tujuanana Magewell urang téh nyieun kreasi-kualitas luhur, eusi profésional-grade panggampangna tur diakses, ku empowering pamaké kalawan parabot inovatif anu ngagabungkeun kinerja premium jeung reliabilitas kalawan kesederhanaan intuitif jeung nilai ongkos-éféktif. Ti newak jeung konversi ka playout na streaming, filsafat anu infused kana sakabéh solusi Magewell urang peuntas ranté produksi eusi.


Magewell bakal némbongkeun dina 2019 nu NAB Tembongkeun di stan SU5724


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!