imah » diulas » Magewell Nambahkeun NDI® | HX Rojongan kanggo Pro Convert Decoders

Magewell Nambahkeun NDI® | HX Rojongan kanggo Pro Convert Decoders


AlertMe

Kasaluyuan sareng varian-bitrate séhat téknologi média-leuwih-IP populér anu ngalengkepan dukungan kabuktian pikeun bandwidth NDI® aliran

August 18, 2020 - Nanjing, Cina: Magewell ayeuna ngumumkeun pamutahiran anyar pikeun perusahaan Pro Convert pikeun NDI® ka HDMI jeung Pro Convert pikeun NDI® pikeun HDMI 4K Decoder IP mandiri anu salajengna dilegakeun dukungan alat pikeun Newtek"NDI ngembang® téknologi media-over-IP. Upgrades bébas nambihan kasaluyuan sareng efisiensi tinggi, bitrate-handap b NDI®| Modeu HX di NDI® 4, ngalengkepan dukungan dekoder anu aya pikeun aliran N lebaran bandwidth.

Magewell bakal nyorot diropéa pro ngarobah dekoder salaku bagian tina paméran virtualna dina pangalaman digital IBC Showcase anu bakal datang, lumangsung online Séptémber 8-11.

Magewell urang pro ngarobah Enkoder sareng dekoder NDI ngantepkeun para pengguna dipercaya pisan mawa sinyal video tradisional asup sareng kaluar produksi IP basis sareng alur kerja distribusi, ngamungkinkeun sumber anu aya sareng tampilan pikeun mulus dina prasarana média generasi salajengna. The Pro Convert pikeun NDI® ka HDMI jeung Pro Convert pikeun NDI® ka HDMI 4K decode NDI aliran input pikeun kaluaran pikeun HDMI monitor, proyektor, produksi atawa alat distribusi. Salian téknologi NDI, dekoder ogé ngadukung SRT, RTSP, RTMP, UDP, RTP sareng HTTP (HLS) kalayan aliran H.264 atanapi komprési H.265.

Magewell Pro Convert pikeun NDI ka HDMINalika jalur lebar jalur lebar NDI nawiskeun kualitas paling luhur sareng latensi panghandapna, modeu NDI | HX-éfisién ngadukung modeu-resolusi lengkep, pangiriman video tingkat-pigura lengkep dina jaringan nirkabel sareng kawates-bandwidth. Salian ngadukung téknologi NDI | HX dina vérsi 4 na NewTek's NDI dipasang SDK, nyaéta pro ngarobah decoder tiasa ngonpigurasi pikeun kasaluyuan sareng varian NDI | HX sateuacana anu dilaksanakeun dina sababaraha kaméra sareng alat aksésori NZI anu cocog. Pembaruan ogé nyertakeun fitur NDI 4 anyar anu sanésna kaasup pangrojong Discovery Server, anu ngamungkinkeun panggunaan alat NDI meuntas sababaraha bagéan jaringan.

"Format fléksibel sareng dukungan protokol mangrupikeun usul nilai konci urang pro ngarobah dekoder, sareng kami resep ngalegaan modél NDI urang sareng NDI | HX, "saur James Liu, VP Téknik di Magewell. "Kalayan dukungan pikeun jalur lebar lebar NDI sareng NDI | HX - ogé protokol streaming internét - dekoder kami ayeuna cocog sareng rentang lega sumber NDI tina kaméra PTZ sareng pésters NewTek'S NDI®| HX aktip pikeun alat sélulér ios. "

Nawiskeun réliabilitas anu luhur, kinerja anu dijamin sareng ukuran kompak tina hardware khusus. pro ngarobah Decoder NDI idéal pikeun aplikasi kalebet distribusi pidéo multi-situs; ngawaskeun; gambar méwah (IMAG); signage digital; produksi jauh; atanapi ngarekalan warisan sareng infrastruktur média generasi salajengna. The Pro Convert pikeun NDI® ka HDMI 4K ngadukung input NDI dugi ka 4096 × 2160 sapinuh 60 pigura per detik, sedengkeun Pro Convert pikeun NDI® ka HDMI decode 1080p60 sareng sumber 2K. Kadua modél otomatis ngoptimalkeun parameter output pikeun cocog kamampuan sambungan HDMI pidangan, ngagunakeun pamrosésan pidéo dumasar FPGA pikeun ngalakukeun kualitas luhur / turun-konversi antawisna HD sarta 4K.

Dukungan NDI | HX sayogi sayogi pro ngarobah Hijian dekoder NDI sareng salaku perangkat kukuh firmware gratis pikeun konsumén anu tos aya.

ngeunaan Magewell - Ngadeg di 2011, Magewell (www.magewell.com) ngararancang sareng ngamekarkeun parangkat lunak sareng software pikeun newak sareng ngarékam audio, konversi sareng streaming. Kalayan prinsip-prinsip panduan inovasi kontinyu sareng nyayogikeun layanan palanggan anu saé, Magewell parantos ngagaduhan reputasi anu kuat pikeun kualitas luar biasa, kinerja sareng reliabilitas solusi na. Disebarkeun sacara global, produk Magewell dianggo dina aplikasi pidéo profésional kalebet streaming acara live, siaran, pencitraan médis, jabatan kuliah, panjagaan, konferensi pidéo, kaulinan sareng seueur deui.

###

Copyright 2020 Nanjing Magewell Electronics Ko, Ltd. Sadaya hak ditangtayungan. NDI mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti NewTek, Inc. di Amérika Serikat jeung nagara séjén. #NDIcentral


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)