imah » wartos » Artis Make-Up & Guild Stylist Guild Ngagaduhan Gala Virtual Didukung ku TVU Networks Platform Konferensi Video Berbasis Awan

Artis Make-Up & Guild Stylist Guild Ngagaduhan Gala Virtual Didukung ku TVU Networks Platform Konferensi Video Berbasis Awan


AlertMe

PANDANGAN MOUNTAIN, CA - 6 April 2021 - The Make-Up Artists & Hair Stylists Guild (MUAHS, IATSE Local 706) ngayakeun Tahunan Guild MUAHS Guild 8th salaku gala virtual kamari Saptu, 3 April 2021, kalayan TVU Jaringan'téknologi nanganan tugas produksi jauh. Acara na dieksékusi ku IngleDodd Media sareng diproduksi ku Honeysweet Productions. Dihaturkeun ku hideung-ish palaku pamimpin Anthony Anderson, langkung ti 300 nominasi anu hadir sacara virtual. Pangajén ieu ngagambarkeun spéktrum prestasi anu luar biasa dina tata rias sareng gaya rambut dina gambar gerak, televisi, iklan sareng téater langsung.

Ieu nandaan anu katilu Hollywood penghargaan industri nunjukkeun dina dua bulan didukung ku TVU Jaringan'Platform konferensi video dumasar-awan.

Tembongkeun produser anu dianggo Partai TVU basis awan, platform konferensi video kualitas-siaran sareng TVU panarima transmisi pikeun nyambungkeun nominasi virtual sareng juara pangajén kana live stream. Dina dinten acara éta, sadaya nominasi jauh, host sareng awak ngagabung kana konperénsi TVU Partyline. Nominasi tiasa ngiringan kana acara langsung ogé nonton éta nganggo TVU Partyline's integrated return video feedback (VFB.)

Acara penghargaan nampilkeun 21 kategori penghargaan anu misah. Nalika katégori diumumkeun, sadaya nominasi grup némbongan dina layar di sisi presenter. Tien Juara ditampilkeun layar lengkep sareng masihan ucapan panarimaan aranjeunna.

Eddie Murphy ngahormatan sareng Distinguished Artisan Award, dipidangkeun ku Arsenio Hall, bintang pilem Murphy anu nembé dileupaskeun Datang ka 2 Amérika.

 Panyatur tambahan kalebet: Glenn Close (Hillbilly Elegy), Jennifer Garner (Sumuhun Day), Scarlett Johansson (JoJo Rabbit), (Judith Light (politikus nu), Ming-Na Wen (The Mandalorian), Maria Bakalova (Borat Salajengna Moviefilm), Cheryl Burke (Nari jeung Béntang), Temuera Morrison (The Mandalorian), Doug Jones (Star Trek: Pamanggihan), AJ Buckley (Tim SEAL), Michael Cohen (Henry Bahaya), sareng Présidén Internasional IATSE Matthew L. Loeb.

"Taun ieu parantos nangtang pisan ngawangun komunitas sareng anggota kami sareng tetep semangat pikeun masa depan janten kami bungah pisan ngagaduhan kamampuan nyambung sacara virtual nganggo TVU Jaringan solusi. Kami arep sadayana ngagaduhan pangalaman anu hébat dimana waé aranjeunna ningali acara penghargaan urang, "nyatakeun Julie Socash, présidén IATSE Local 706.

TVU Partyline, pamekaran répolusionér pikeun produksi sosial, ngamungkinkeun sadaya anggota dina lingkungan produksi jauh komunikasi sacara lancar. Éta ngamungkinkeun para kru produksi, bakat sareng tamu nganggo alat produksi sareng kolaborasi jarak jauh sacara real waktos kalayan pinuh HD kualitas video, audio sareng video anu disingkronkeun sampurna sareng campuran dikurangan hiji eupan balik audio. Kolaborasi dina Partyline dimungkinkeun ku panggunaan Real Time Interactive Layer (RTIL). Kalayan URL anu dibagikeun saderhana, pamilon tiasa ngiringan Partyline pikeun nonton sadaya feed program sacara langsung sareng berinteraksi, ngabahas sareng ngiringan produksi sacara real-time kalayan latency anu teu tiasa dideteksi.

"Kami resep pisan ningali kumaha TVU Partyline parantos dianut ku komunitas penghargaan," saur anjeunna TVU Jaringan'CEO Paul Shen. "Kami yakin yén sanaos produksi live show mulih deui ka kaayaan pra-COVID, urang bakal tetep ningali partisipasi virtual dina hibrid format virtual sareng pribadi. TVU Partyline mastikeun yén sagala nominasi atanapi honoree jauh anu hoyong ilubiung, henteu paduli tempatna, tiasa ngalakukeun éta. Kalayan ngan hiji platform, produser tiasa ngiringan acara langsung anu pikaresepeun bahkan panginten langkung seueur nominasi tibatan anu biasana ilubiung. "


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!