imah » jobs » Manajer Operasi Video

Bubuka Padamelan: Pengatur Operasi Video


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Grocers Pengetahuan alam
location: Lakewood CO US
Pangetahuan maju ngeunaan pidéo pre-produksi, produksi, produksi pos. Pengetahuan ahli produksi video sareng desain, hiji pamikir kreatif anu nyangka gedé…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)