imah » diulas » Pangurus Pasar Internasional Bonneville Carl Gardner pensiunan

Pangurus Pasar Internasional Bonneville Carl Gardner pensiunan


AlertMe

Manajer Pasar San Francisco Bonneville International sareng Wakil Présidén Senior Carl Gardner parantos ngumumkeun pangsiun dina ahir Agustus.

"Carl mangrupikeun aset anu saé pikeun Bonneville," saur Darrell Brown, presiden Bonneville International. "Kami bakal luput kapamimpinan na, pangalaman jero sareng silaturahim."

Gardner dimimitian karir taun 43 taun di Seattle sateuacan nuturkeun jalur karir ka Denver, Portland, sareng Milwaukee.

Sateuacan gabung ka Bonneville di 2008, Gardner ngalayanan 17 taun sareng Journal Communications. Dina Jurnal, anjeunna ngayakeun tanggung jawab eksekutif senior sareng variatif pikeun operasi radio sareng televisi perusahaan, perusahaan média digital, sareng kelompok téknologi. Anjeunna balik deui ka Seattle salaku manajer pasar Bonneville di 2008, ngalih ka San Fransisco nalika Bonneville parantos ngalebetkeun pasar éta dina taun 2017.

Gardner mangrupikeun lulugu ti Déwan Radio NAB sareng anggota Panitia Eksekutif NAB anu kapungkur. Anjeunna parantos ngalayanan industri penyiaran dina sababaraha kamampuan, kalebet kaanggotaan Direksi Pariwara Radio, Dewan Penasehat Pers Associated Press, sareng dewan direksi Asosiasi Negara Bagian Washington.

Bonneville International bakal ngumumkeun panerapan Gardner engké bulan ieu.

Ngeunaan Bonneville International Corporation
Bonneville International mangrupikeun penyiar warisan khusus pikeun ngawangun, nyambungkeun, ngawartosan sareng ngagungkeun kulawarga sareng komunitas. Diadegkeun dina 1964, Bonneville ayeuna ngajalankeun 22 stasiun radio sareng hiji stasiun TV. Kantor pusatna di Salt Lake City, Bonneville mangrupikeun cabang tina Deseret Management Corporation, panangan pikeun kauntungan tina The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Bonneville International, mangga kunjungan www.bonneville.com.


AlertMe