imah » jobs » Manajer, Audio / Visual - Universal Kreatif

Bubuka proyék: Manajer, Audio / Visual - Universal Kreatif


AlertMe

posisi: Manajer, Audio / Visual - Universal Kreatif
pausahaan: NBCUniversal
location: Orlando FL US

Tentang Kami

Universal Kreatif teh tata sarta ngembangkeun division tina Parks universal tur Resorts ™, nu salah sahiji loba usaha dina waktu NBCUniversal™. Urang situated anu ideally di Orlando, Florida, anu geus jadi dipikawanoh lega salaku taman tema na ibukota Resort di dunya. Kami jawab rarancang, ngembangkeun, sarta pangiriman sadaya konsep Resort na taman tema kanggo sadaya maksud pakansi Universal sakuliah dunya - Universal Orlando Resort, Universal Studios Hollywood, Universal Studios Jepang, Universal Studios Singapura, sakumaha ogé maksud anyar rencanana pikeun Éropa, Asia, jeung Uni Émirat Arab. Gabung kami upami Anjeun hoyong kolaborasi, innovate, ngembangkeun, sarta nganteurkeun pangalaman hiburan paling compelling imaginable yen pertumbuhan drive keur brand Universal sakuliah dunya.

Level karir

Pangalaman

nagara

Amérika Sarikat

Kaayaan / Propinsi

Florida

parasaan

Orlando

tanggung jawab

Jawab menata rarancang jeung ngembangkeun sistem audio, video jeung proyéksi keur badag multi faceted atraksi taman tema jeung rea situs ngembangkeun / sora.

Tanggung jawab utama:

  • Ngawangun syarat kuantitatif jeung spésifikasi dumasar alih basa hajat kreatif pikeun sistim audio jeung video.
  • Ngahasilkeun scopes gawé sarta manages kamajuan tina rarancang liwat instalasi.
  • Resensi desain jeung dokuméntasi tina ngical paralatan mastikeun patuh syarat contractual sarta spésifikasi.
  • Organizes, jadi marga na ngiring dina spésifikasi kontrol multi-sistem.
  • Ngabalukarkeun ulasan produksi di lokasi ngajual mastikeun kualitas produk, spésifikasi conformance, sarta akurasi jadwal.
  • Tumuwuh sarta oversees jadwal proyek sarta tungtutan budgetary.
  • Supervises instalasi, test na adjustment of A sistem / V pikeun mastikeun patuh spésifikasi kontrak.
  • Oversees kontraktor urang bohongan-up atawa usaha prototipe pikeun mastikeun hasil ngagambarkeun sistem dipasang final.

Kualifikasi / Syarat

kualifikasi:
Nagara pangaweruh seni audio / video na téknologi proyéksi pilem na software anu diperlukeun. Pangaweruh ngeunaan sistim kadali sarta Sistem AutoCAD anu diperlukeun.

pangajaran:

  • gelar sarjana muda ti kuliah opat taun atawa universitas di Téknik atawa widang nu patali anu diperlukeun.
  • gelar Master di: Teknik atawa widang nu patali ieu pikaresep.

pangalaman:

  • 0-1 Taun: pangalaman saméméhna mibanda proyék turnkey, husus dina industri taman hiburan / téma anu pikaresep.
  • 3-5Years: pangalaman manajemén proyék relevan anu diperlukeun.
  • 5-7 Taun: relevan dikombinasikeun audio / desain video tur ngembangkeun pangalaman anu diperlukeun; atawa sarimbag kombinasi atikan jeung pangalaman.

bakat anjeun, kaahlian jeung pangalaman bakal diganjar ku pakét santunan kalapa.

Urang kuciwa, alatan volume réspon, ngan Ngalamar dipikaresep bakal dikontak. Universal teu narima bantuan unsolicited ti firms pilarian pikeun kasempetan pagawean ieu. Kabéh dihanca dikintunkeun ku firms pilarian mun pagawe wae di Universal Orlando via-email, Internet atawa di mana wae formulir jeung / atawa métode tanpa tulisan Pernyataan valid of Gawé di tempat pikeun posisi ieu ti Universal Orlando HR / rekrutmen bakal dianggap dampal suku sipat tina Universal Orlando. Taya fee bakal dibayar dina acara calon anu hired ku Universal Orlando salaku hasil tina rujukan atawa liwat cara nu lian.

Pikeun langsung muka posisi cut ieu paste di Ngasupkeun nomer proyék: 29371BR

sadunya

Téh mangrupa badag Semesta. Dimana anjeun pas dina?

elemen universal tur sagala indicia patali TM & © 2017 Universal Studios. © 2017 Universal Orlando. Sadaya hak disimpen. EOE


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)