imah » jobs » Komunikasi Komunikasi I Layanan Video

Bubuka proyék: Pengatur Komunikasi I Layanan Video


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kota batu gede, CO
location: batu gede CO US
Sareng pikeun ngoperasikeun alat produksi video. Tanggungjawab pikeun desain sistem, integrasi, sareng instalasi unsur produksi rupa-rupa, kalebet téknis ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)