imah » jobs » Komunikasi Komunikasi I Layanan Video

Bubuka proyék: Pengatur Komunikasi I Layanan Video


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kota batu gede, CO
location: batu gede CO US
Sareng pikeun ngoperasikeun alat produksi video. Tanggungjawab pikeun desain sistem, integrasi, sareng instalasi unsur produksi rupa-rupa, kalebet téknis ...

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)