imah » jobs » Manajer Media Kreatif

Bubuka proyék: Manajer Média Kreatif


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kampus Médis Munding Niagara
location: kebo NY US
Pangetahuan teknis kuat ngeunaan Adobe Creative Cloud kalebet Photoshop, Illustrator sareng. Trek sareng nganalisa métrik média digital, kalebet kagiatan dina…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)