imah » jobs » Manajer Media Kreatif

Bubuka proyék: Manajer Média Kreatif


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kampus Médis Munding Niagara
location: kebo NY US
Pangetahuan teknis kuat ngeunaan Adobe Creative Cloud kalebet Photoshop, Illustrator sareng. Trek sareng nganalisa métrik média digital, kalebet kagiatan dina…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)