imah » jobs » Manajer produksi

Bubuka proyék: Produksi Manajer


AlertMe

Manajer produksi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

I’m looking for a PM with Studio Experience, Gameshow Experience, Strong communications skills and a can do attitude.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)