imah » jobs » Manajer Produksi Teknik Audio

Bubuka Proyék: Manajer Produksi Teknik Audio


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: NPR
location: Culver Kota CA US
6 + taun produksi profésional, audio, sareng / atanapi pangalaman siaran. Pangetahuan ngeunaan automation siaran, konfigurasi audio / video router, transportasi audio,…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)