imah » jobs » Manajer Produksi Teknik Audio

Bubuka Proyék: Manajer Produksi Teknik Audio


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: NPR
location: Culver Kota CA US
6 + taun produksi profésional, audio, sareng / atanapi pangalaman siaran. Pangetahuan ngeunaan automation siaran, konfigurasi audio / video router, transportasi audio,…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)