imah » jobs » Manajer, Video Kreatif

Bubuka proyék: Manajer, Video Kreatif


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: KOHLS
location: Menomonee Niagara WI US
Pangalaman kalayan produksi video. Rakan kalawan VPS na Direksi mingpin visi kreatif pikeun video pikeun siaran, digital sarta sosial ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)