imah » diulas » Kauntungan Nganggo Jaringan Media Global pikeun Olahraga Live-bernilai Live

Kauntungan Nganggo Jaringan Media Global pikeun Olahraga Live-bernilai Live


AlertMe

Kalayan pasar pikeun acara olahraga langsung profil anu langkung global, pentingna kolaborasi sareng pasangan kalayan jangkauan anu pas anu langkung penting.

Nalika kajadian olahraga utama dina kalénder mangrupikeun sipat global, beuki panahan hak-hak anu milari paménta global dina sadaya tingkatan portopolio olahraga. Liga sareng organisasi tiasa ngawangun pamirsa jauh-jauh ti daérah-daérah lokalna, anu nyambungkeun sareng duanana fans luar negeri dina hiji sisi sareng ngawangun pamiarsa anyar dina sisi sanés. Ti kaunikan baju maén bal internasional ka sakuliah Asia ka popularitas jangkrik diantara para peminat subcontinental di Amérika Serikat, olahraga mangrupikeun fenomena global anu dugi ka luar siklus turnamén utama sareng kaulinan.

Nyambungkeun olahraga sareng pamirsa

Pangiriman kontén ti AS nyalira nyarios 20% tina pasar global, sareng konektipitas anu Telstra nyayogikeun ka Asia sareng di sakumna dunya nganteurkeun kontén olahraga sareng hiburan ka pamirsa global. Jaringan Media Media Telstra (GMN), sareng jaringan mitra kami, ngahontal langkung tina titik 300 ayana di AS. Ieu nawiskeun aksés lebar-lebaran sareng jaminan anu alamin, nyayogikeun kualitas konténitas konténitas sareng syarat konektipitas kontén pidéo langsung-bernilai tinggi. Urang dalapan jalur kabel trans-pacific nyambungkeun Amérika Serikat sareng pasar internasional utama di daérah Asia-Pasifik sareng nganteurkeun 20TB kapasitas kabel asup sareng luar nagara.

Pasar AS sareng kakuatan urang di Asia sanaos ngan ukur bagian tina gambar. Telstra nawiskeun jaringan global anu luas dina jarak 250,000 mil, kalayan aksés ka langkung tina titik 2,000 ayana di langkung ti nagara-nagara 200 sareng wilayah global. Kami ogé nawiskeun konektipitas ka pusat data 58 di dunya kalayan salah sahiji tapak suku pusat data terpadu panggedéna di daérah Asia-Pasifik. Telstra GMN Partner Alliance nawiskeun aksés tambahan pikeun langkung tina poin tungtung 2,500, kalebet 1,000 olahraga sareng nasabah média, 1,500 tempat olahraga profil tinggi, sareng telepisi global 10.

Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngarancang solusi jaringan média kana syarat anu paling pasti, pikeun merek sareng merek olahraga perusahaan. Urang parantos damel sareng WTA Media pikeun mendesain jaringan global anu unik sanggup nganteurkeun pidio tina WTA Tour's 47-ditambah di sakumna dunya. Ieu kalebet "duaan sareng rupa-rupa" sambungan serat anu dirancang pikeun sarat video langsung, kalayan kaleungitan diwangun sareng dua jalur geografis beragam ka WTA Media hubs pikeun skalabilitas sareng ketahanan. Kunci kanggo kasuksésan nyaéta kamampuan serat pikeun skala, anu ngamungkinkeun WTA Media nutupan sababaraha acara anu podo, ngarah kana kamajuan konténna tina pertandingan 700 dina sataun kanggo langkung patandingan 2,500 dina hiji mangsa.

Ngaktifkeun inovasi

Urang terang kumaha olahraga siaran dianggo. Ti nyangking cara anu langkung saé pikeun nganteurkeun kontén ti sudut kaméra unik dina acara-acara utama sacara global ngagunakeun Globecam, pikeun ngawaskeun acara langsung ti kaayaan seni urang Telstra Broadcast Operations Center, atanapi streaming eusi ka Asia sareng saluareun, kaahlian kami dina olahraga ngamungkinkeun inovasi sareng konsumén urang. di Australia sareng di sakumna dunya.

Henteu ngan ukur skala jaringan Telstra mastikeun panyebaran pidéo kualitas luhur, rendah laten pikeun penyiar sareng pamirsa, éta ogé pameunteu konci dina pangsi nuju produksi di bumi. Tina kolaborasi kami sareng Fox Sports Australia sareng NEP Australia pikeun ngaluarkeun jaringan Produksi Distribusi di seluruh Australia (DPN) pikeun produksi jauh tina konten olahraga Tier One ti NEP Andrews Hubs di Sydney sareng Melbourne, ka jauh Trans-Pasifik jauh sukses produksi di 2018 antara Sydney sareng Los Angeles, ieu parantos normal anu normal. Paling anyar, DPN kami nganteurkeun 30 HD kaméra cicing sareng grafis tina feed ti World Championship Relay Championship di Jepang, 8,000 km ti Stadion Nissan di Yokohama via Tokyo ka tempat produksi NEP Andrews di Sydney.

Kamampuhan pikeun ngungkitkeun kakuatan sareng kapasitas jaringan Telstra ogé ngamungkinkeun urang pikeun berobihkeun dina daérah-daérah anu dipikaresep pikeun panyiar olahraga. Kit kaméra miniatur Globecam urang, contona, diwangun pikeun moto tindakan luhur oktana pikeun acara olah raga sareng nyayogikeun pangalaman pandang anu jero pisan. Kit ieu ringan, kompak sareng nganggo téknologi link digital low-latency inovatif pikeun nampi sareng ngirimkeun eusi langsung ti lapangan lapangan-play atanapi pangadilan, naha dikaluarkeun salaku RefCam, NetCam, UmpireCam, atanapi HelmetCam, gumantung kana olahraga. Globecam disayogikeun salaku jasa anu dikelola sareng tiasa disesuaikan pikeun sarat tina syarat olahraga, penganjur acara, sareng penyiar.

Kualitas Layanan Jasa

Naha pikeun panggunaan jangka panjang atanapi sakali-kala, ukuran sareng skala Telstra Global Media Network digabungkeun sareng mitra kami hartosna urang ngagaduhan kapasitas pikeun ngintunkeun kontén anjeun kalayan kualitas jasa anu dijamin dimana sareng iraha diperyogikeun. Kami ngagaduhan pangalaman taun-taun nganteurkeun eusi asup sareng luar Asia - memang, urang gaduh jaringan kabel subsea panglegana di daérah Asia-Pasifik, ngalaksanakeun dugi ka 30% tina lalulintas Internét di daérah sareng nawiskeun aksés ka kapasitas paling cahayana intra-Asia - sareng kolaborasi kami di tempat lain di sakumna dunya mastikeun kami nyayogikeun solusi anu saé global.

Kapasitas jaringan kami mangrupikeun solusi sampurna pikeun meryogikeun paménta pikeun eusi High High Definition tina pasar olahraga, bari nyayogikeun konektipitas kuat sareng sambungan low-latency anu nungtut produksi di bumi. Éta ngamungkinkeun sambungan langsung kana siaran utama sareng tempat-tempat utama di sakumna dunya, sedengkeun Pusat Operasi Broadcast global urang sareng Kaméra Kawali Master tambahan di Asia, AS, sareng Eropa ngajamin yén sadaya eusi diawaskeun sareng diurus sakitar jam.

Olahraga mangrupikeun gairah global. Ngalangkungan pamirsa anu tumbuh sareng nyumponan paménta kontén hirup langsung pikeun peminat di sakumna dunya, anu diperyogikeun nyaéta layanan anu jangkauan, bandwidth, sareng stabilitas anu Telstra Global Media Network nyayogikeun.

Panulis: Anna Lockwood, Kepala Jualan Global, Jasa Broadcast Telstra - Nomer IBC (upami cocog): Aula 14.F18


AlertMe