imah » wartos » Maria Psyhogios mun Diterangkeun Development Testronic Amérika Film & Televisi Usaha

Maria Psyhogios mun Diterangkeun Development Testronic Amérika Film & Televisi Usaha


AlertMe

Testronic, pamingpin di jaminan kualitas (QA), layanan lokalisasi tur patuh pikeun pilem, industri televisi jeung kaulinan, geus ngumumkeun yén Maria Psyhogios geus ngagabung parusahaan salaku Wawakil Présidén Development Usaha Film sarta Télévisi | Amérika.

Maria mangrupakeun anggota seasoned masarakat hiburan média jeung rékaman lagu salaku eksekutif jualan ngarah. Nu panganyarna manehna dipingpin media digital / usaha jualan video pikeun rarancang jeung jasa software parusahaan Solekai Systems, peran manehna ngayakeun keur lima taun. Saacanna yen, pangalaman jualan dirina éksténsif kaasup ngajual software sarta jasa perusahaan ka pausahaan Fortune 500, utamana di wewengkon AS Kulon, contributing ka tumuwuhna jualan signifikan. Manehna teh lulusan universitas Minnesota sarta geus aktip di acara industri sarta organisasi anu kaasup DECE (Digital Hiburan Kandungan ékosistem), nu Kandungan aman tur Association Panyimpenan (SCSA), sarta HPA (Hollywood Asosiasi profésional),

"Pendekatan Permusyawaratan Maria pikeun ngembangkeun bisnis mangrupakeun asset rongkah pikeun sakabéh prihatin," ngécéskeun Jason Gish, Présidén Divisi Studi Film sarta TV Testronic urang. "Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina pamahaman intim kami tina bisnis konsumén urang ', sarta pangabisa kami nyadiakeun layanan tailored sarta motong téhnologi ujung na lila jeung layanan pangalusna klien tur mitra urang. Maria boga hiji pamahaman canggih kumaha gawé kami langsung tabrakan operasi maranéhanana sarta sharing aliran sarta ngawangun hubungan jeung para nasabah nya éta balik saluareun ngerjakeun teh ".

"Kuring geus dipikawanoh Jason sarta Testronic ngaliwatan karya abdi saméméhna jeung DECE na SCSA sarta Kami delighted mun boga kasempetan pikeun digawekeun ku hiji tim inovatif sarta jasa-berorientasi misalna," nyebutkeun Maria. "Urang bagikeun kumawula ka ngarojong kasuksésan konsumén urang ku ngawangun hubungan jangka panjang marengan nyadiakeun pangaweruh industri jeung kaunggulan teknis".

Maria geus dumasar di Southern California jeung laporan ka Gish.


AlertMe