imah » wartos » Marshall Electronics CV420-CS Ayeuna Ngarojong HDR

Marshall Electronics CV420-CS Ayeuna Ngarojong HDR


AlertMe

Orlando, bisa 15, 2019 - Marshall Electronics ngawanohkeun dukungan High Dynamic Range (HDR) kanggo na CV420-CS, Kaméra 4K60 leres ci, di InfoComm 2019 (Booth 3725). Diwangun kira-kira sensor 12.4-Megapiksel, 1 / 1.7 inci, anu Marshall CV420-CS nganterkeun vidéo anu jelas, jelas 4096x2160p sareng kelir vibrant sareng ongkos bingkai gancang. Kiwari kalayan dukun pikeun HDR, CV420-CS nyadiakeun kualitas gambar dinamis anu beuki luhur, ku jelas anu hadé antara hideung hideung hideung hideung-hideung anu ngahasilkeun kualitas gambar anu langkung realistis.

CV420-CS téh cocog pikeun pamaen live, dimana layar proyéksi ageung tiasa nyandak gambar gambar leres 4K resolusi sareng kamampuan HDR, kitu ogé sauntuyan pro AV, produksi, siaran olahraga sareng workflows video 4K lianna. Marshall CV420-CS ogé nawiskeun résolusi 4K anu leres dina 4096x2160p di 60 / 50 fps, tur teras dipasak rarancang sturit, anu tahan, anu nempokeun sauntuyan kadali penadalan gambar. Cai mibanda kaluaran 12G / 6G / 3G /HD-SDI na HDMI 2.0, sarta boga varifocal atawa lénsa CS / C dibereskeun Gunung kamampuhan kalayan DC Otomatis-Iris nyolok-di keur adaptions lénsa custom.

"Ku sabab HDR janten langkung kapendak dina rohangan AV AV, urang marios kurban kamérana supados mimiti ngahubungkeun pangrojong kana jalur produk urang anu aya - ditambah setelan HDR kana CV420-CS éta léngkah kahiji alami pikeun kami," parantoskeun Tod Musgrave, diréktur kaméra di Marshall. "Kami ngarepkeun ningalikeun produk anu terdawarkeun ieu di InfoComm 2019."

Kadali jauh kanggo CV420-CS dioperasikeun ku RS485 (Visca) atanapi menu OSD sahiji joystick, sareng rupa-rupa setélan pangaturan gambar nu sadia sapertos Cet (Beureum / Bulao), Bodas Balance, Gain, Pedestal (blacks), Gamma, Cicing sarta seueur.

Ngeunaan Marshall:

Pikeun leuwih 30 taun, Marshall geus panyadia dipercanten of kualitasna alus sarta video dipercaya, audio jeung multimedia Sistem pikeun Broadcast Video, Pro A / V, Pro Audio jeung aplikasi OEM di sakuliah dunya. Marshall ieu dedicated ka supplying nu Hiji pasar / V Pro kalawan POV inovatif sarta kaméra PTZ, format converters, conferencing microphones sarta alat-alat produksi dina nilai hébat tanpa sacrificing kualitas atanapi reliabiliti. Marshall Electronics, Inc. ngoperasikeun fasilitas manufaktur di AS, Cina, Jepang, Korea jeung Rusia. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Marshall Electronics, mangga buka www.marshall-usa.com.


AlertMe