imah » wartos » Ayeuna Matrox Ngirimkeun Kartu Kodeu 4Kp60 XAVC Card Codec X ngan ukur Saluran Dunya

Ayeuna Matrox Ngirimkeun Kartu Kodeu 4Kp60 XAVC Card Codec X ngan ukur Saluran Dunya


AlertMe

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video dinten ngumumkeun yén Matrox M264 S4 Kartu codec hardware H.264 ayeuna dikirimkeun. Kalayan nembé réngsé program verifikasi resmi XAVC ku Sony Produk Imaging & Solusi Inc. ("Sony"), Kartu codec Matrox M264 S4 ngadukung nepi ka opat saluran 4K anu teu pernah terjadi tina XAVC Intra, XAVC Long, atanapi encoding AVC-ULTRA / dekoding tina kartu slot tunggal. Digabungkeun sareng onboard de-interlacing sareng scaling fungsional, kartu Matrox M264 S4 nyayogikeun cara anu sederhana, ongkos-biaya pikeun ngatur komputasi, nungtut 4: 2: 2 10-bit sareng 4: 2: 0 8-bit workflows. OEM Broadcast ayeuna tiasa ngintunkeun encode anu luar biasa / pagelaran decode nganggo standar, solusi berbasis PC pikeun ngaktifkeun platform saluran sanés sapertos sistem replay instan 4K, sistem saluran-in-a-box, pelayan pidéo sareng ingest, sistem siaran anu luar biasa, sistem grafik siaran, multiviewer. sistem transcoding kapadetan tinggi, sareng seueur deui.

Kulawarga kartu kado Matrox M264 tiasa ditingali dina aksi di IBC 2019, nangtung 7.B15.

Encoding anu ngarahkeun industri jeung dénsitas dekoding
Dirancang khusus pikeun kapadetan tinggi-kualitas sareng pristine, encoding / dekoding basis H.264 (Baseline Profile to High 10 Intra Profil dugi ka Level 5.2), kartu Matrox M264 S4 nyayogikeun prasetél validasi XAVC-ULTRA sareng AVC-ULTRA. Kertu Matrox M264 S4 tiasa encode / decode dugi ka opat 4Kp50 / 60 aliran XAVC 4K Intra Kelas 300 / 480, XAVC 4K Long 4: 2: 2, atanapi panggunaan AVC-ULTRA paling luhur-tungtung ”PCs multi-sok bajoang pikeun ngahontal ngan ukur hiji encode real-time. Kartu M264 S4 ogé tiasa ngodelkeun / ngodoskeun nepi ka opat aliran 4Kp60 di 4: 2: 2 10-bit, 40 aliran, XNUMX HD Long GOP di 4: 2: 2 10-bit, atanapi 64 aliran tina HD dina 4: 2: 0 8-bit, kalayan konsumsi kakuatan ultra-rendah, dina tapak suku pangleutikna.

ngembangkeun Rapid
Kartu Matrox M264 S4 dirojong ku lapangan anu kabuktian Matrox DSX SDK, anu gaduh seueur modul pamrosésan média anu kuat-kalebet input file / output (I / O), codecs software, sareng épék-CPU pikeun aplikasi gancang sareng pangwangunan sistem. Kartu codec M264 S4 ogé nyayogikeun plug-in pikeun H.264 transcode akselerasi kana kerangka FFMPEG.

"Kulawarga kartu Matrox M264 parantos lami janten de-facto, multi-saluran 4K XAVC pikeun platform anu didasarkeun ku PC, janten henteu heran yén OEM bungah ngeunaan kasadiaan industri ngan opat saluran 4Kp60 XAVC codec kartu, "saur Alberto Cieri, diréktur senior sales and marketing, Matrox Video. "Kard M264 S4 nyayogikeun solusi OEM anu luar biasa UHD sareng HDR encode / kepadatan decode, kualitas, sareng dorongan kinerja, ku jalan gawena 4K basis PC gampang."

kasadiaan
Kartu codec Matrox M264 S4 ayeuna parantos sayogi. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan kartu anyar ieu, hubungi Matrox.

###

Ngeunaan Matrox Video
Matrox Video nyaéta téhnologi jeung pamimpin pasar dina widang 4K, HD, sareng SD na vidéo vidéo vidéo sareng software pikeun gancangan éncérasi H.264, ngédit péditan, audio / video input / kaluaran, ngalirkeun data, konversi sinyal A / V, server newak / playout, sistem kanal-in-a-box, sareng CGs. Teknologi-unggul pangajén Matrox's kakuatan kakuatan sauntuyan pinuh layar platform kreasi sareng pangiriman anu dipaké ku siaran, telcos, operator kabel, fasilitas pos-produksi, produser acara live, videographers, sareng professional A / V di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1976, Matrox nyaéta perusahaan anu pribadi di kantor puseurna di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.matrox.com/video.

Kontak Matrox Media:
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 1 (514) 822-6000
website: www.matrox.com


AlertMe