imah » wartos » Matrox Ngalangkungan Program Uji Interop JT-NM JC-NM, ngagambarkeun Komitmen Berpanjangan pikeun SMPTE ST 2019

Matrox Ngalangkungan Program Uji Interop JT-NM JC-NM, ngagambarkeun Komitmen Berpanjangan pikeun SMPTE ST 2019


AlertMe

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 -Video Matrox® suksés ngumumkeun yén Matrox X.mio5 Q25, Matrox X.mio3 IP, sareng Matrox DSX LE5 D25 SMPTE Kartu Controller jaringan ST 2110 (NIC) sadaya parantos hasil dina program Joint Tugas Force Terkini dina Jaringan Media (JT-NM) pikeun kadua SMPTE Standar ST 2110 sareng spésifikasi NMOS / JT-NM TR-1001. Partisipasi sareng kontribusi Matrox ka inisiatif tés ngagambarkeun komitmen anu anyar dina ngajaga standar anu pangluhurna pikeun interoperability multi-vendor di SMPTE ST 2110, deploy-based IP.

Balik deui ka IBC 2019 IP Showcase, program JT-NM Diuji nawiskeun calon pembeli alat berbasis IP kalayan langkung ageung, langkung seueur didokumentasikeun kumaha perlengkapan aligner nganggo standar industri kabuka. Matrox X.mio5 Q25, Matrox X.mio3 IP, sareng kartu Matrox DSX LE5 D25 nyiksa program anu nguji JT-NM anu ketat, sareng masing-masing di dinya sacara mulus ngaladénan sumber rujukan pikeun SMPTE Sidang ST 2110. Pikeun uji coba NMOS / JT-NM TR-1001, anu sami Matrox NICs nunjukkeun dukungan diwangunna di NMOS kalayan dugaan, konektipitas tingkat-tingkat pikeun TR-1001-1 téknis rekomendasi.With diwangun dina dukungan pikeun NMOS IS- Penemuan sareng Pendaptaran Alat 04, Manajemén Sambungan Piranti NMOS IS-05, Sistem NMOS IS-09, LLDP, DHCP, sareng spésifikasi DNS-SD, Matrox NICs lengkep abstrak sadaya karya desain tingkat low ngamungkinkeun OEMs kalayan gampang ngahijikeun solusi pikeun kana ST. Lingkungan jaringan 2110.

Kartu Matrox ST 2110 anu ditunjuk dina program JT-NM Diuji:

  • Matrox X.mio5 Q25 ST 2110 quad 25 GbE NIC kartu pikeun alur kerja IP HD pikeun 4K
  • Matrox X.mio3 IP Kartu ST 2110 NIC kalayan pidéo multi saluran I / O langkung tina 10 GbE tambah pamrosésan onboard
  • Matrox DSX LE5 D25 ST 2110 ganda 25 GbE NIC kartu pikeun alur kerja IP ti HD pikeun 4K

"Matrox parantos lami ngadukung na SMPTE Standar ST 2110, sareng kami teras neraskeun komitmen ieu ngaliwatan program Diuji JT-NM IBC 2019 Diuji, "saur Alberto Cieri, diréktur senior sales and marketing, Matrox Video. "Diulang ku gabungan unik IP urang sareng kaahlian siaran, Matrox NICs diwangun pikeun nawiskeun jalan pangbasajanna ti SDI ka ST 2110, bari ngajamin interoperabilitas jaringan lengkep sareng réliabilitas 24 / 7 pikeun workflows ST 2110 generasi penerus."

Tingali Matrox SMPTE Kartu ST 2110 NIC dina aksi di IBC 2019 dina Matrox nangtung B15, balé 7 sareng IP Showcase Future Zone di kamar E106-107.

Ngeunaan Matrox Video
Matrox Video nyaéta téhnologi jeung pamimpin pasar dina widang 4K, HD, sareng SD na vidéo vidéo vidéo sareng software pikeun gancangan éncérasi H.264, ngédit péditan, audio / video input / kaluaran, ngalirkeun data, konversi sinyal A / V, server newak / playout, sistem kanal-in-a-box, sareng CGs. Teknologi-unggul pangajén Matrox's kakuatan kakuatan sauntuyan pinuh layar platform kreasi sareng pangiriman anu dipaké ku siaran, telcos, operator kabel, fasilitas pos-produksi, produser acara live, videographers, sareng professional A / V di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1976, Matrox nyaéta perusahaan anu pribadi di kantor puseurna di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.matrox.com/video.

Kontak Matrox Media:
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 1 (514) 822-6000
website: www.matrox.com


AlertMe