imah » wartos » Maxon sareng Red Giant Debut Tutorial Anyar ngeunaan Kumaha Jieun hiji serangan asing

Maxon sareng Red Giant Debut Tutorial Anyar ngeunaan Kumaha Jieun hiji serangan asing


AlertMe

Friedrichsdorf, Jérman - 9 Juli 2020 - Kiwari, Maxon jeung beureum Giant ngarilis tutorial dina kumaha ngadamel serangan asing salila 4 Juli. Diideuan ku pilem hit 1996 Dinten kamerdékaan, Seth Worley nantang tangtangan réplika nyerang éta, sanés mahluk luar angkasa gurita tina film éta, milih pikeun ngalayang dinosaurus. Seth dipaké bioskop 4D pikeun ngadamel pengawas pilem pondok sareng alat ti Giant Beureum Lengkep kanggo ngalebetkeun Dinten kamerdékaanépék visual. Dina YouTube tutorial kaluar ayeuna, Seth nunjukkeun cara ngajantenkeun distorsi lénsa, pelacak kaméra, animasi 3D, koreksi warna, nyusun sareng seueur deui pikeun nyiptakeun épék anu langkung ageung. 

WATCH AYEUNA: Tutorial Poé Kamerdikaan 

Seth nyandak pemirsa ngalangkungan prosés undistorting pikeun ngalacak deui unsur anu ngagolérkeun sadayana ti misil anu ditembak ku pilot pikeun bitu gunung anu masif, samentawis domba-dewa dinosaurus jangjang ngapung di sakurilingna. Ngagunakeun macem-macem alat Red Giant sapertos Supercomp, Trapcode Tao sareng Optical Glow, 40 menit undakan-demi-hambalan tutorial ditungtungan nganggo grading warna sareng Magic Bullet Colorista IV salaku léngkah terakhir pikeun ngarengsekeun serangan dinosaurus asing épik. 

 

The set pinuh tina alat anu digunakeun nyaéta:

  • Bioskop Maxon 4D: Bioskop 4D mangrupikeun Akademi 3D Sci-Tech Award-unggul pangajaran 3D, animasi, sareng solusi software rendering. Alat-alat anu kuat sareng fleksibel ngajantenkeun alungan kerja XNUMXD langkung tiasa diakses kanggo para profesional desain. 
  • VFX Lens Panyimpangan Pencét: Alat anu ngajantenkeun gampang pisan ngaleupaskeun rékaman tina lénsa naon waé anu jadi unsur tiasa dikempelkeun kana gambar. Sanajan jenis lensa henteu dipikaterang - sudut lega, GoPro, fisheye, sareng sajabana - Lens Distortion Matcher tiasa sacara instan kaluar.
  • VFX Supercomp: Supercomp mangrupikeun lingkungan komposit anu matak nyieun komposit anu kompleks, teu lancar. Di Supercomp, épék lampu sareng atmosfir berinteraksi sareng sadaya lapisan sareng unsur tina pamandangan dina cara anu langkung alami, sareng anu jauh kirang pre-compact sa After Effect ti kantos sateuacan.
  • Trapcode Tao: Kalayan alat pikeun ngahasilkeun geometri 3D prosedur kompléks nganggo jalur otomatis diwangun, bentuk masker, sareng gerak ti lampu 3D, Trapcode Tao mendakan anu langkung ageung pikeun ngiringan proyék grafis.
  • Kilat Optik VFX: Épék anu gancang, turun-tilar dunya anu saé, pangaruh-poténsi nyata-realistis pikeun Saatos Balukar sareng Premiere Pro, Glow Optical ngajantenkeun épék anu sampurna ku gambar pikeun proyék-proyék luar biasa.  
  • Beureum Giant Semesta: Koleksi épék Red Giant tina épék video gancangan GPU sareng plugins pikeun seniman grafis sareng éditor, Universe pamer langkung seueur alat 85 anu dirojong peuntas dalapan aplikasi host.
  • Magic Bullet Colorista IV: Magic Bullet Colourista IV nyayogikeun koreksi warna profésional pikeun produsén film, péngkolan Adobe Premiere Pro sareng Saatos Balukar janten lingkungan grading warna profésional anu gancang.

sidang bébas

Hoyong nuturkeun? Unduh sidang gratis tina duanana Giant Beureum Lengkep jeung Bioskop Maxon 4D pikeun ngagaduhan aksés ka vérsi anu langkung fungsina pikeun sadaya pakakas anu ngagunakeun Seth dina tutorial Poé Kamerdikaan na!

Nyuhunkeun a Maxon atanapi Kit Ulasan Pédah Giant Media

Anggota média diulem pikeun marios naon waé alat atanapi suite produk ti Maxon atanapi Red Giant. Kanggo inpormasi anu lengkep atanapi pikeun nyuhunkeun ulasan produk kit, mangga ngahubungi Alexis Isaacs di [email dijaga]

kira-kira Maxon
Maxon nyaeta pamekar modeling 3D profésional, ngalukis, animasi sareng solusi rendering. Dina Januari, Maxon jeung beureum Giant tutup ngahijikeun dua perusahaan. Gabungan anu meunang pangajén-perusahaan bioskop 4D, 3D Redshift jeung beureum Giant produk parantos biasa digunakeun pikeun ngabantosan sareng nyéépkeun sadayana tina épék visual anu matak nggampangkeun dina pilem fitur top, acara TV sareng komérsial, bioskop game cut-tepi pikeun kaulinan AAA, ogé pikeun ilustrasi médis, aplikasi desain arsitéktur, industri. Maxon produk sayogi langsung ti halaman wéb sareng jaringan distribusina di dunya. Maxon mangrupikeun bagian tina Grup Nemetschek.

Maxon Sumber Wéb
Inpo tambahan dina Maxon tiasa didapet saperti kieu:

website

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

LinkedIn

Maxon Showreel

Sadaya merek dagang ngandung dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Ngeunaan Beureum Giant

Beureum Giant nyaéta parusahaan software diwangun ku seniman Sarbini na technologists anu kolaborasi jeung nyieun parabot unik pikeun filmmakers, kang rai, seniman VFX, sarta désainer gerak. budaya parusahaan urang geus fokus kana nyungsi kasaimbangan antara karya jeung kahirupan - urang sebut wae "teh ganda garis handap" - filosofi ieu ngabantuan kami malire pajeulitna di ni'mat gedong parabot basajan nu ngahasilkeun hasil buta. Leuwih dékade ka tukang, produk urang (kawas Bullet Magic, Trapcode, Semesta sarta PluralEyes) geus jadi standar di pilem tur disiarkeun pos-produksi. Kalawan leuwih 250,000 pamaké, éta ampir teu mungkin pikeun lalajo 20 menit tina TV tanpa ningali software kami dipaké. Ti pangalaman urang salaku seniman sarta filmmakers kami aspire mun teu ukur nyadiakeun parabot pikeun artis, tapi ilham ogé. Nonton film urang, neuleuman ti leuwih 200 tutorials bébas, atawa coba software urang di www.redgiant.com.

Pencét Kontak

Alexis Isaacs

Grup Media Zazil

(E) [email dijaga]

(P) + 1 (773) 816-7944


AlertMe