imah » wartos » 3Don Desain sareng Gerak Desain Maxon pikeun Siggraph pikeun Pitur Luhureun Star-Star

3Don Desain sareng Gerak Desain Maxon pikeun Siggraph pikeun Pitur Luhureun Star-Star


AlertMe

Friedrichsdorf, Jérman - 14 Juli 2020 - Maxon, pamekar modél 3D profésional, animasi, alat rendering sareng solusi software gerak, dinten ieu ngumumkeun barisan spiker sareng jadwalna pikeun 3D 2020D and Motion Design Show pikeun Siggraph 21. Dijalankeun ti Salasa, 23 Juli dugi Kemis, Juli XNUMXrd, gratis , acara virtual lengkep bakal di-host dina 3DMotionShow.com (baheulana C4DLive.com) sareng bakal nampilkeun presentasi anu nutupan VR sareng AR, animasi karakter, épék visual nyata, desain gerak sareng seueur deui, dipidangkeun ku grafik gerak luhur dunya sareng seniman VFX. 

Speaker sorot kanggo acara 3D sareng Motion Design pikeun Siggraph diantarana:

  • Nyiptakeun "Star Wars: The Last Stand" nganggo Bioskop 4D jeung Sekani Solomon. Sekani bakal nunjukkeun kumaha anjeunna ngagunakeun Bioskop 4D pikeun nyiptakeun pilem pondok anu pikaresepeun, narik, Star Wars: Stand Last. Dina presentasi na, anjeunna bakal nyandak pemirsa ngalangkungan konseptualisasi proyék sareng kumaha anjeunna ngatur gambar sareng nyiptakeun animasi, cahaya sareng épék pilem anu luar biasa - sadayana dieksekusi utamina ku hiji jalma.
  • Pangaruh Rapat pikeun Poto Visual-Real kalawan Clinton Jones, Pintar Runner di Koridor Digital. Clinton bakal ngajelaskeun kumaha ngahijikeun obyék poto-nyata kana rekaman aksi langsung. HDRIs custom, pelacakan kaméra, optimasi adegan, tékstur, permukaan teu sampurna, cahaya sareng trik ngarang dina After Effects - Clinton bakal masihan gambaran lengkep ngeunaan kumaha carana ningkatkeun kaulinan VFX anjeun!
  • Nganggo VR sareng C4D pikeun Ngadamel Aset 3D Gestural jeung Kolin Leix, animator di Gunner. Dina presentasi dirina, Collin bakal demystify kumaha ngagunakeun Bioskop 4D sareng alat VR Oculus Medium sareng Oculus Quill kalayan gampang nyieun modél 3D gestural sareng organik. Anjeunna bakal nunjukkeun ka pamirsa kumaha anjeunna nganggo C4D pikeun ngarobih karya VR na nganggo styleframe, kumaha éta ngarobih deui ku alat patung C4D sareng Jilid Mesher, kumaha cara nganggo peta Vertex sareng deformers pikeun nambihan animasi halus, ogé ékspérimén dina gerakan eureun 3D . 
  • Tip pikeun Animasi Karakter dina C4D (sareng Dimana waé Langkung!) jeung Alex Parker. Alex bakal ngalacak sababaraha padika anu rék pikeun mendesain sareng animasi karakter anu compelling di Bioskop 4D. Tina desain karakter quirky ka animasi téknis nepi ka komposisi ahir, presentasi ieu rinci ngeunaan pendekatan generalist pikeun nyiptakeun karakter ti mimiti nepi ka raga, nunjukkeun paralatan C4D sareng nyemprot dina sababaraha saran umum ku jalan. 
  • tambah, Maxon, Buta Beureum sareng Redshift paporit kipas, kalebet Noseman, Rick Barrett, Simon Walker, sareng Adrian Cruceru, bakal nunjukkeun sababaraha tip sareng téhnik ogé ngajawab patarosan panongton tina obrolan éta. 

nganjang ka Situs web 3D sareng Motion Design Témbongkeun pikeun pariksa jadwal acara tilu poé sareng nonton éta ngulang deui ti acara Juni 18th dina YouTube pikeun rasa naon anu diarepkeun. 

3D sareng desain Desain Gerak séri taun 2020 kalebet acara multi-dinten anu dirancang pikeun saluyu sareng waktos Siggraph, IBC, NAB Tembongkeun NY, HOW sareng Adobe Max. Presentasi ieu bakal nunjukkeun téhnik 3D profésional sareng workflows produksi real-dunya anu anggo bioskop 4D, Redshift jeung beureum Giant Suite produk. Presentasi tina unggal kagiatan bakal diséépkeun langsung sareng disayagikeun dumasar kana permintaan sakedap saatos ditayangkeun 3DMotionShow.com ogé Saluran Maxon YouTube.

kira-kira Maxon
Maxon nyaeta pamekar modeling 3D profésional, ngalukis, animasi sareng solusi rendering. Dina Januari, Maxon jeung beureum Giant tutup ngahijikeun dua perusahaan. Gabungan anu meunang pangajén-perusahaan bioskop 4D, 3D Redshift jeung beureum Giant produk parantos biasa digunakeun pikeun ngabantosan sareng nyéépkeun sadayana tina épék visual anu matak nggampangkeun dina pilem fitur top, acara TV sareng komérsial, bioskop game cut-tepi pikeun kaulinan AAA, ogé pikeun ilustrasi médis, aplikasi desain arsitéktur, industri. Maxon produk sayogi langsung ti halaman wéb sareng jaringan distribusina di dunya. Maxon mangrupikeun bagian tina Grup Nemetschek.

Maxon Sumber Wéb
Inpo tambahan dina Maxon tiasa didapet saperti kieu:

website

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

LinkedIn

Maxon Showreel

Sadaya merek dagang ngandung dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Ngeunaan Beureum Giant

Beureum Giant nyaéta parusahaan software diwangun ku seniman Sarbini na technologists anu kolaborasi jeung nyieun parabot unik pikeun filmmakers, kang rai, seniman VFX, sarta désainer gerak. budaya parusahaan urang geus fokus kana nyungsi kasaimbangan antara karya jeung kahirupan - urang sebut wae "teh ganda garis handap" - filosofi ieu ngabantuan kami malire pajeulitna di ni'mat gedong parabot basajan nu ngahasilkeun hasil buta. Leuwih dékade ka tukang, produk urang (kawas Bullet Magic, Trapcode, Semesta sarta PluralEyes) geus jadi standar di pilem tur disiarkeun pos-produksi. Kalawan leuwih 250,000 pamaké, éta ampir teu mungkin pikeun lalajo 20 menit tina TV tanpa ningali software kami dipaké. Ti pangalaman urang salaku seniman sarta filmmakers kami aspire mun teu ukur nyadiakeun parabot pikeun artis, tapi ilham ogé. Nonton film urang, neuleuman ti leuwih 200 tutorials bébas, atawa coba software urang di www.redgiant.com

Ngeunaan Redshift

Redshift Rendering Technologies Inc. diadegkeun dina mimiti taun 2012 di Newport Beach, California sareng tujuan ngembangkeun kualitas produksi, GPU-gancangan renderer kalayan dukungan pikeun téhnik panerangan global anu bias dugi ka ayeuna parantos tetep sacara séhat dina domain-na ukur CPU. Didatangan redshift3d.com/ diajar leuwih.

Pencét Kontak

Alexis Isaacs

Grup Media Zazil

(E) [email dijaga] 

(p) + 1 (773) 816-7944


AlertMe