imah » jobs » Digital Media manajer, County Administrator (gaji NEGOTIABLE)

Bubuka proyék: Digital Media manajer, County Administrator (gaji NEGOTIABLE)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Tarrant County, TX
location: TX US
Pangalaman jeung Adobe Kreatif Awan, Photoshop, premiere, InDesign, sarta Illustrator diperlukeun. Pangalaman dina produksi eusi na pamakéan profésional sosial ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)