imah » diulas » KBB-Media Inc. LBI Media Inc.: Stasion Radio Los Angeles Nomer Hiji

KBB-Media Inc. LBI Media Inc.: Stasion Radio Los Angeles Nomer Hiji


AlertMe

LBI Media, Inc., nyaéta terpadu anu terpadu, multi-platform, perusahaan média basa Spanyol anu ngajalankeun di sakumna pasar Hispanik di luhur AS. Dina dasar taunan LBI Media, Inc. ngahasilkeun langkung jam 2,500 jam tina program TV asli na Karajaan Tipi televisi Burbank. Perusahaan média ieu mangrupikeun produsén Amérika anu paling gedé eusi TV basa Spanyol.

LBI Media, Nyarita sareng Radio

Pasipatan radio LBI Media nyaéta pamimpin pasar anu ngalangkungan sababaraha parangkat musik. Genre ieu tiasa dibangkitkeun dimana waé daérah Méksiko sareng tradisional sareng mariachi sareng ranchera, pikeun pop sareng oldies. LBI Media, Inc. gaduh sareng ngajalankeun ngeunaan Stasion radio 17 ka sakuliah Amérika Serikat nalika sindicating na Don Cheto Network di langkung ti pasar 31 di jero nagara. Ngadon Cheto (La Sauceda, salaku "El Hombre del Vozarrón" ("Lalaki anu lantang") nyaéta fiksi radio sareng televisi Amérika Méksiko anu kasohor pisan dina budaya pop Amérika Méksiko.

Sababaraha stasiun radio LBI Media ngalebetkeun:

  • KBUE
  • KBUA
  • KBOC
  • KZZA
  • KZMP

Ieu sareng seueur deui stasiun radio LBI damel perusahaan sipat radio.

KBUE-FM: Stasion Radio LA Nomer Hiji

Tanggal Oktober 2019, stasiun radio LBI Media KBUE-FM La Que Buena parantos réngking minangka stasiun radio nomer hiji di Los Angelos, California. Stasion radio FM komérsial ieu dilisensikeun ka Long Beach, California dimana éta parantos ngawasa Los Angeles daérah metropolitan. Lian ti dipiboga ku Broadcasting Liberman, KBUE-FM La Que Buena udara dina pormat radio Méksiko régional.

Ieu pengumuman paling anyar anu nunjukkeun yén stasiun régional Méksiko, KBUE-FM La Que Buena didaptarkeun salaku #1 Spanyol Mon-Sun 6a-Midnight di antara lalaki Hispanik antara umur 18 ka 34. Stasion radio ogé nyandak Spanyol #1 tempatna sareng déwasa Hispanic yuswa antawis 18 sareng 34 Pintonan subuh ngadon Don Cheto Al Aire, Mon-Jum 6a-10a.

KBUE-FM ogé didaptarkeun salaku Spanyol #1 Perdana Time Mon-Fri 6a-7p kalayan demografi lalaki Hispanik mimitian ti 18-34 pikeun sasih Oktober 2019 sareng nomer hiji di lohor sareng lalaki Hispanik antara umur 18-34. Stasion radio ogé diangkat janten stasion basa Spanyol paling luhur ku waktos didamel kanggo ngupingkeun (TSL) Mon-Sun 6a-Midnight kanggo total Minggu sareng déwasa Hispanic dina umur antawis 18-49 sareng 25-54.

Radio Buena Radio Sareng Premios de la Radio

Salaku stasion radio Méksiko Southern California anu unggul, Radio Buena Radio anu kasohor pikeun ngaluncurkeun sababaraha perbuatan anu paling heureuy. KBUE-FM mangrupikeun stasion radio saatos ngadamel acara panghargaan musik utama. Premios de la Radio, anu aktip ngagungkeun sareng ngenal musik Méksiko régional di Amérika Serikat. Premios de la Radio mangrupikeun ngagungkeun 20 nath ulang tahun, anu bakal disiarkeun langsung ku Jaringan EstrellaTV dina Nopémber 7, 2019, di 8P / 7P C. Pikeun mésér tikét Premios de la Radio, klik Ieuh.

Jaringan EstrellaTV LBI Media

nu Katalog pamrograman TV Estrella diwangun ku langkung jam 7,500 jam tina program televisi nganggo basa Spanyol pituin. Hal ieu ngajantenkeun éta salah sahiji perpustakaan anu paling ageung tina eusi pasar Hispanik AS anu di Amérika Serikat. LBI Media ogé ngoperasikeun salah sahiji pamekar pangpentingna sareng produsén bakat sareng program radio-Spanyol Spanyol. Perusahaan Don Cheto Radio Network ngagaduhan salah sahiji bakat radio anu paling populer di dunya sareng format pamrograman radio anu dipeunteun pisan dikedalkeun ku stasion radio milik sareng dioperasikeun, stasion afiliasi, sareng pasipatan media digital anu berhubungan. Sami kanggo LBI Jaringan TV Estrella, anu ogé disebarkeun ngaliwatan stasion TV anu dipiboga sareng dioperasikeun, afiliasi jaringan TV, sareng sifat média digital terkait.

LBI Media Inc. nyaéta perusahaan média Amérika. Éta dumasar kana Burbank, California, dimana éta caters utamina pikeun komunitas Hispanik anu nganggo Spanyol. Cai gaduh kapamilikan stasiun televisi sareng radio di sababaraha pasar Hispanik anu luhur nalika operasi janten perusahaan induk ti TV Estrella jaringan.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal LBI Media, KBUE-FM La Que Buena, sareng Estrella TV Network, pariksa deui www.lbimedia.com/.


AlertMe