imah » jobs » Asisten Produksi Media

Bubuka proyék: Media Produksi Asisten


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: DAO Labs
location: Minneapolis MN US
Urang ditéang Asistén Produksi Media. Kaahlian tulisan anu kuat pikeun pidio audio sareng audio script….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)