imah » jobs » Media Studio Pidéo Editor

Bubuka proyék: Media Studio Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Rei
location: Kent WA US
8 + taun pangalaman dina produksi video. Pengetahuan lanjut tentang Adobe Creative Suite kalebet Premiere, Saatos Balukar, Pamariksaan, Media Encoder sareng Prelude….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)