imah » wartos » MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan pangiriman média kacida pribadi pangalaman pamaké

MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan pangiriman média kacida pribadi pangalaman pamaké


AlertMe

April 8, 2019

MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan pangiriman média kacida pribadi pangalaman pamaké

  • partnership Anyar nyandak sakabeh nasabah MediaKind ngakses portopolio miboga solusi na jasa, pre-terpadu kana Google Awan
  • Muka nepi rupa-rupa kurban anyar liwat ékosistem éksténsif Google sahiji solusi, kaasup aset iklan, jieunan AKAL (AI) / Mesin Learning (ML) ngolah jeung visualisasi data, jeung jaringan global dedicated
  • Gabungan tungtung-to-tungtung analytics TV MediaKind urang jeung kamampuhan mesin learning Google Awan urang delivers pangalaman pribadi kana pamakéna

MediaKind, pamingpin téhnologi média global, dinten ngumumkeun di 2019 NAB Tembongkeun yen eta parantos partnered kalawan Google Awan ngaktipkeun sakabéh portopolio MediaKind ngeunaan solusi beroperasi dina Google Awan Platform (GCP). Salaku ti kiwari, konsumén MediaKind bisa ngungkit tur manfaat ti ékosistem Google Awan ngeunaan solusi jeung aset kayaning TensorFlow na BigTable, jaringan global, pangalusna-di-kelas Kubernetes Engine, canggih AI na ML API. kurban anyar ieu muka nepi kemungkinan pikeun konsumén pre-aya tina MediaKind sarta Google Awan pikeun nganteurkeun hiji tingkat heightened tina pangalaman pamaké pribadi.

Angel Ruiz, CEO, MediaKind, nyebutkeun: "Urang boga loba nasabah anu hoyong pikeun software urang pikeun mungsi dina Google Awan, saprak loba portopolio maranéhanana lianna geus di Google Awan. Gawe bareng dina arsitektur dumasar-awan nyandak operator média sarta panyadia ladenan toscale gancang sarta adaptasi jeung tungtutan ngarobah kabiasaan konsumsi konsumen na tren. Ku integral tina produk urang jeung Google Awan kami nu muka nepi produksi dina awan ka pasar global anyar mana ongkos na betah integrasi nu faktor badag dina mutuskeun nu solusi atanapi produk pikeun milih. "

MediaKind sarta Google Awan geus gawé bareng dina Jumlah proyék, utamana dina 6K munggaran tiled 360-gelar olahraga live streaming di dunya tina kaulinan baskét di Jerman, anu ieu dikirimkeun ka pemirsa Deutsche Telekom via aplikasi magénta VR on December 9, 2018 . Dina proyék ieu, téhnologi software encoding virtualized MediaKind urang ieu deployed on Google Awan Platform (GCP). solusi software basis video MediaKind urang ieu dipaké pikeun ngadalikeun epektip tur beroperasi aliran lalulintas, bari GCP ieu leveraged ngaktipkeun operasi pengolahan awan fleksibel, scalable jeung timer penyembuhan on dashboards dedicated.

Ngaliwatan sakabéh ékosistem Google Awan, konsumén MediaKind tiasa ngaktipkeun rupa-rupa aplikasi média sarta workloads ngaliwatan awan jeung ngamangpaatkeun éta jangkauan gede pikeun nganteurkeun pangalaman pribadi kana mungkas pamaké. Kombinasi tina ekosistem MediaKind sarta Google Awan nyandak waktos gancang ka pasar jeung struktur cost leuwih fleksibel, nurunkeun resiko finansial pikeun nyieun sarta delivering pangalaman média immersive.

Séjén demonstrasi MediaKind sarta Google Awan bisa hosted dina MediaKind NAB Tembongkeun stan (SU720) kaasup:

  • 'ABR mana layar Utama' kalayan MediaKind urang Encoding Live, Prisma na MediaKind Video Awan Processor (aréa Aquila)
  • 'Media Garapan Sakur Jalan' (aréa Orion)
  • 'Immersive 360 sakumaha-a-jasa' (aréa Garapan Consumer)

MediaKind ogé bakal diulas dina Rakan mastaka di stan Google Awan salila NAB.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina MediaKind Semesta, didatangan ka ramatloka MediaKind: www.mediakind.com.

tungtung

Ngeunaan MediaKind di NAB Tembongkeun

At NAB Tembongkeun 2019, MediaKind (SU720) baris nembongkeun kumaha eta anu ngamungkinkeun para eusi boga, siaran sarta panyadia ladenan pikeun mekar, adaptasi jeung mindahkeun kana workflows anyar jeung dinamis jeung portopolio miboga solusi na jasa generasi salajengna. parusahaan bakal hadir dina MediaKind Semesta, leyuran sarta layanan portopolio kalayan industri breadth renowned na jero. Sagampil konsumen anu diposisikan pageuh di puseur alam semesta média dinten ieu, nu diideran ku pilihan, anu MediaKind Semesta responds di nanaon, anu ngamungkinkeun para eusi Pamilik & originators, siaran jeung mayar panyadia operator TV jasa mun epektip nganteurkeun, pangalaman immersive unik. Kanggo inpo nu salajengna mangga buka Ieuh.

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.mediakind.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!