imah » wartos » MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC

MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC


AlertMe

MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC

  • Alliance nyandak MediaKind mun ngungkit server industri-dibuktikeun Inspur urang, média pinter alat (atawa enggon konsumen parabot) jeung kamampuhan teknologi software pikeun nganteurkeun solusi tungtung-to-tungtung ka panyadia ladenan tur operator di APAC
  • Ngamungkinkeun para nasabah Mediaroom ayeuna keur meunang leuwih ti Investasi maranéhanana sarta mekar ka hareup generasi, awan-agnostik platform MediaFirst TV
  • Gabungan MediaFirst TV Platform na Video Panyimpenan & Processing Platform (VSPP) nyadiakeun solusi tangkas nu delivers TV immersive madhab jasa

Dinten di NAB Tembongkeun, MediaKind, pamingpin global dina téhnologi media, ngumumkeun eta ngembangna satru jangka panjang na kalawan Inspur Digital Media pikeun mantuan panyadia Service TV ayeuna mindahkeun arah pangiriman dumasar-awan. Ku harnessing Inspur Digital Media urang awan basis server virtualized jeung software ngajalankeun on Inspur Digital Media Openstack awan, MediaKind baris nyadiakeun hiji solusi ekonomis tur scalable tungtung-to-tungtung ka panyadia ladenan TV di APAC, sangkan keur nganterkeun pangalaman média immersive ka konsumén.

kolaborasi anu dimekarkeun antara MediaKind na Inspur Digital Media baris ngaktipkeun konsumén Mediaroom ayeuna mun ngungkit hardware na infrastruktur Investasi maranéhna aya ku Migrasi ka hareup generasi, awan-agnostik MediaFirst TV Platform, bagian tina kulawarga Orion MediaKind urang.

Cui Wei, Kepala Digital Media Unit Usaha di Inspur, nyebutkeun: "MediaKind mangrupakeun pasangan lila-ngadegkeun tur dipercanten of Inspur. Skala MediaKind urang global jeung kaahlian, jeung pangajén-unggul MediaKind Semesta mangrupakeun fit gede pikeun portopolio kami éksténsif, kamampuhan, tur lokal apal-kumaha. Tujuan kami anu ngawula pasar jeung empower operator ku maturan leyuran TV transformative nu nawarkeun kalenturan, scalability na agility beradaptasi ka ngarobah kabutuhan konsumen '; analytics canggih parabot pikeun ngaronjatkeun kasempetan sharing jeung ngurangan churn; sarta pangiriman-kelas dunya sarta model jasa anu ngaronjatkeun laju jasa ".

MediaFirst TV Platform mangrupa platform média tungtung-to-tungtung keur nyiptakeun, manajemén jeung kiriman generasi saterusna Pay TV. Ku virtualizing junun tur jasa OTT, MediaFirst TV Platform affords panyadia Pay TV ékonomi, agility sarta inovasi jasa wéb. Nalika ngahiji jeung MediaKind urang VSPP, MediaFirst TV Platform nawarkeun solusi hasil ngahijikeun Tatar pikeun sakabéh sumber eusi jeung jaringan pangiriman, nyadiakeun pangalaman multiscreen converged kaasup Pay TV di-imah, TV unggal madhab sarta jasa OTT.

Sven Bolthausen, Senior Wawakil Présidén, Kepala APAC, MediaKind, nyebutkeun: "Ku deepening satru jangka panjang urang kalawan Inspur Digital Media, urang téh bringing solusi konsumén urang di APAC na empowering aranjeunna pikeun milih hiji platform TV nu delivers kualitas pangluhurna pangalaman média pikeun pamakéna maranéhanana. Kami terus ngembang industri urang ngarah mitra ékosistem jeung ngamekarkeun elemen solusi anu pamustunganana ningkatkeun nilai dalil pikeun panyadia ladenan TV jeung nganteurkeun pangalaman konsumen immersive -. bari ogé nulungan pikeun mastikeun Profitability bisnis "

tungtung

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.mediakind.com.

Ngeunaan Inspur Digital Media

Inspur Digital Media nyaéta ngarah total solusi na layanan panyadia tina komputasi awan, jeung kamampuhan nyadiakeun solusi total di tingkat IaaS, PaaS na SaaS. Kalawan server tinggi-tungtung, storages massa, sarta sistem operasi awan na téhnologi kaamanan informasi, Inspur Digital Media nawarkeun komputasi awan platform infrastruktur canggih pikeun konsumén na. Dumasar Inspur Digital Media urang software informasi keur pamaréntah, perusahaan jeung industri, kitu ogé produk terminal na leyuran, platform ieu nyadiakeun rojongan komprehensif pikeun pangwangunan pamaréntah sarta perusahaan pinter awan na awan Industri nangtung.


AlertMe