imah » wartos » MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya

MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya


AlertMe

MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya

  • MediaKind junun, ngagabung jeung diolah dunya mimiti multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream live salila cocok baskét di Jerman dina bulan Désémber 2018
  • pamakéan inovatif tur efisien nagara-of-nu-seni deployment awan umum pikeun hirup 360-gelar processing video sangkan dumasar acara pangiriman pikeun pamakéna
  • Démonstrasi of MediaKind urang 360-gelar immersive pangalaman olahraga live sadia pikeun datang di na NAB Tembongkeun stan (#SU720)

Dinten di NAB Tembongkeun 2019, MediaKind terus diterangkeun di delivering pangalaman média konsumen immersive hirup ku unggul dina bergengsi 'NAB Téhnologi Juara Award' pikeun 'Sangkan 6K tiled 360-gelar olahraga live streaming'. MediaKind mekarkeun 360-gelar encoding live workflow incorporating ClearVR téhnologi streaming viewport-adaptif Tiledmedia urang, sadaya deployed di Google Awan Platform. Leyuran dikirimkeun dua 6K 360-gelar video aliran live ti cocok baskét ka konsumén.

Ayeuna di 10 nath sataun, anu NAB Téhnologi Juara Award, anu diwakilan ka Olie Baumann, Senior Spesialis Téknis, MediaKind, sadar organisasi anu mawa némbongkeun téhnologi canggih tur demonstrasi di istighfar signifikan pikeun NAB Tembongkeun.

Angel Ruiz, CEO, MediaKind nyebutkeun: "Unggul dina 2019 NAB Téhnologi Juara Award mangrupa ngahargaan pisan jeung cara éndah pikeun nandaan inaugural kami NAB Tembongkeun sakumaha MediaKind. Salaku pamakéna - utamana fans sukan - push pikeun leuwih cara mun teu ukur lalajo tapi ngalaman acara live favorit maranéhanana, keur siap nganteurkeun generasi saterusna pangalaman immersive ka sababaraha alat na di sababaraha format nyaéta konci. win pangajén ieu confirms urang ngarah jalan dina évolusi gancang tina téhnologi video 360-gelar na kumaha, ku ngadorong poténsi téhnologi ieu, urang keur reshaping jalan olahraga hirup jeung acara musik bisa diawaskeun dina mangsa nu bakal datang ".

Pangiriman stream live-unggul pangajén ieu nawarkeun hiji hal sampel pamakéan pamrosésan video MediaKind urang anyar dibuka komersil 360-gelar salaku Service a (360aaS) solusi keur acara live, anu bentuk bagian tina kulawarga Cygnus sahiji solusi dina MediaKind Semesta. Di MediaKind urang NAB Tembongkeun stan (#SU720), nu datang bakal meunang pangalaman munggaran-leungeun téhnologi immersive ieu. MediaKind bakal némbongkeun pre-dirékam eusi ti Désémber 2018 bukti konsép acara ka showcase inovasi unik ieu sareng deui seueur elemen dipake dina kolaborasi multi-pasangan nu Deutsche Telekom commissioned proyék éta, Magnum Film tuh produksi, INVR.SPACE dikirimkeun ka 360 kaméra jeung stitching infrastruktur sarta Tiledmedia disadiakeun téhnologi ngalirkeun nu tiled.

Rob Koenen, Ngadegkeun jeung CBO, Tiledmedia nyebutkeun: "Urang téh reueus janten bagian ti tim nu kabukti ti feasibility tina delivering saluareun-4K pangalaman immersive dina skala masif. Salaku kualitas headset terus ngaronjatkeun, sabab kedah, kualitas pikeun pamakéna naek teuing, tapi jadi do tantangan dikabaran nu bit. ClearVR tiled ngalirkeun, terpadu di platform 360aaS MediaKind urang, nyanggakeun Pamilik eusi ngadistribusikaeun pisan kualitas luhur kandungan VR360 liwat jaringan nu aya -. Kiwari "

The aliran hirup tina baskét cocok antara Telekom Baskets Bonn na ewe Baskets Oldenburg ti Telekom Kubah di Bonn, Jérman anu dikirimkeun ka para nasabah komérsial jasa magénta VR Deutsche Telekom urang via aplikasi konsumen. Pikeun ngaktipkeun ongkos éféktif ngolah na streaming tina eusi 360 video viewport-adaptif live ti acara olahraga ka dasar pamakéna real-dunya, MediaKind dijieun workflow encoding live maké microservices stateless dina hiji conto Google Awan ngagunakeun Google Kubernetes Engine (GKE).

The 360-gelar encoding live workflow digabungkeun téhnologi software encoding virtualized MediaKind urang jeung téhnologi streaming ClearVR Tiledmedia urang nu ieu lajeng orchestrated na deployed di Google Awan Platform. The devops pendekatan ka deployment sarta operasi dipaké panyilidikan software basis MediaKind urang keur nangkep unggal titik aliran patalimarga data sareng operasi pengolahan awan, nyieun dashboards operasional customizable tur lengkep maké parabot visualisasi awan umum, sarta orchestration nyebarkeun, skala, sarta luh-turun sakabéh publik-awan dumasar 360-gelar encoding live workflow sakumaha diperlukeun.

hirup 6K munggaran ieu dunya, tiled, pangiriman 360-gelar video pikeun ngeureunkeun pamaké ieu dimungkinkeun ku kolaborasi tina Deutsche Telekom, Magnum Film, INVR.SPACE, Tiledmedia jeung MediaKind. Ieu geus salajengna dipikawanoh ku keur shortlisted pikeun pangalusna 'Project, kolaborasi atawa acara' dina The IABM'S 2019 Awards BAMÒ. Teh Tien Juara pangajén ieu bakal ngumumkeun mangsa NAB Tembongkeun.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan cara 360-gelar téhnologi processing video industri-ngarah MediaKind urang bisa digabungkeun jeung aksés rojongan teknis na ngawaskeun workflow mun muka nepi sauntuyan pangalaman immersive anyar jeung aplikasi, mangga buka www.mediakind.com.

tungtung

Ngeunaan MediaKind di NAB Tembongkeun

At NAB Tembongkeun 2019, MediaKind (SU720) baris nembongkeun kumaha eta anu ngamungkinkeun para eusi boga, siaran sarta panyadia ladenan pikeun mekar, adaptasi jeung mindahkeun kana workflows anyar jeung dinamis jeung portopolio miboga solusi na jasa generasi salajengna. Salila acara eta baris hadir dina MediaKind Semesta, leyuran sarta layanan portopolio kalayan industri breadth renowned na jero. Sagampil konsumen anu diposisikan pageuh di puseur alam semesta média dinten ieu, nu diideran ku pilihan, anu MediaKind Semesta responds di nanaon, anu ngamungkinkeun para eusi Pamilik & originators, siaran jeung mayar panyadia operator TV jasa mun epektip nganteurkeun, pangalaman immersive unik. Kanggo inpo nu salajengna mangga buka Ieuh.

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman.


AlertMe