imah » wartos » MediaKind ngajalankeun generasi saterusna kaamanan distribution primér mayungan kacida berharga, eusi premium

MediaKind ngajalankeun generasi saterusna kaamanan distribution primér mayungan kacida berharga, eusi premium


AlertMe

MediaKind ngajalankeun generasi saterusna kaamanan distribution primér mayungan kacida berharga, eusi premium

  • Kaayaan-of-nu-seni enkripsi sarta kaamanan bentuk dasar Cygnus Diréktur 128 téhnologi aksés kondisional
  • tingkat luhur enkripsi nyadiakeun siaran tur boga Panyekel eusi / hak ditingkatkeun perlindungan premium hirup jeung berharga dina paménta SD, HD jeung eusi UHD
  • Ningkat fitur kontrol entitlement sarta ditambah teknologi watermark forensik nyandak Pamilik eusi na siaran ngadalikeun sarta hadé ngajaga eusi dina ranté video jeung jaringan affiliate

MediaKind, pamingpin téhnologi média global, dinten announces peluncuran Cygnus solusi Distribusi primér generasi saterusna anak jeung Cygnus Diréktur 128, a kontrol jeung produk kondisional software manajemén aksés. Cygnus Diréktur 128 nyandak siaran sarta boga eusi pikeun ngamankeun jeung ngatur distribusi primér eusi maranéhna pikeun operator siaran sekundér, ku identifying jeung nulungan ka nyaram nu streaming diidinan sarta siaran tina nilai luhur maranéhanana, hirup na kandungan dina paménta ka konsumén.

ditingkatkeun, generasi saterusna Cygnus leyuran Distribusi primér utilizes enkripsi 128-bit canggih gandeng jeung téhnologi watermarking forensik pikeun ngahalangan tur mantuan nyegah piracy tina kandungan nilai luhur ti jaringan sebaran penyiar / eusi boga urang, kitu ogé hadé mayungan salinan saterusna atawa aliran.

Gowton Achaibar, COO, MediaKind, nyebutkeun: "Aya ayeuna ratusan milyaran patut dollar 'hak eusi dina ranté video saméméh éta ngahontal konsumen. Securing eusi ieu kacida berharga dina kontribusi na distribusi jaringan tetep bagian krusial dina makeup komérsial kumaha video ieu dikirimkeun. Ku enhancing solusi Distribusi primér Cygnus kami kalayan peluncuran produk urang generasi saterusna Cygnus Diréktur 128, urang téh combatting piracy média ku delivering tingkat loba nu leuwih luhur tina kaamanan ngaliwatan téhnologi aksés kaayaan-of-nu-seni kondisional. Kami sangkan siaran sarta boga eusi pikeun ningkatkeun pidangan distribution jaringan eusi na hadé ngajaga sharing aliran dina pasaran beuki kalapa - pamustunganana, delivering pangalaman média hadé pikeun pamakéna ngarasakeun ".

Gandeng jeung enkripsi karek ditingkatkeun, Cygnus Diréktur 128 nyadiakeun platform manajemén pikeun control salajengna, ningkatkeun jeung standar alignment jeung kauntungan handap:

  • manajemén individu jeung kelompok panarima profésional jauh kaasup entitlements, kapaksa tuning ulah satelit outages panonpoé, sarta Pilihan channel dipaksa pikeun manajemén blackout otomatis, sarta leuwih-hawa download software pikeun jaringan apdet lega.
  • Sistem ngalaporkeun canggih bakal masihan siaran sarta boga eusi pisibilitas operasional anyar dina status konfigurasi tina sakabéh jaringan maranéhanana panarima profésional.
  • Nawarkeun kamampuh pikeun ngahalangan, ngadeteksi na nyaram piracy tina kandungan nilai tinggi, gandeng ku kadali leuwih anu bisa nempo eusi, kaasup jaringan affiliate nu keukeuh nampi tur ngakses eusi nilai luhur maranéhanana.
  • Cygnus solusi kaamanan Distribusi primér bisa dilarapkeun leuwih boh hiji IP, satelit atanapi lingkungan Distribusi primér hibrid, sarta ogé bakal ngarojong ka BISS2 aksés kondisional pikeun mastikeun rojongan pikeun standar dumasar Industri muka.
  • Arus daptar deployed global konsumén Diréktur Cygnus bakal tiasa gampil ningkatkeun ka kaamanan karek ditingkatkeun tina sistem maranéhna aya ngamangpaatkeun hiji jalur mulang IP.

Hiji bagian tina MediaKind Semesta, Cygnus nyandak panyadia eusi, siaran sarta panyadia ladenan pikeun aman tur reliably acquire, backhaul jeung ngadistribusikaeun eusi kualitas pangluhurna pikeun pemirsa sakuliah dunya. Cygnus Sumbangan jeung Distribusi primér solusi bakal on tampilan dina NAB Tembongkeun 2019 di stan #SU720. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang kagiatan MediaKind urang mangsa NAB Tembongkeun 2019, mangga buka website dedicated Ieuh.

tungtung

Ngeunaan MediaKind di NAB Tembongkeun

At NAB Tembongkeun 2019, MediaKind (#SU720) baris nembongkeun kumaha eta anu ngamungkinkeun para eusi boga, siaran sarta panyadia ladenan pikeun mekar, adaptasi jeung mindahkeun kana workflows anyar jeung dinamis jeung portopolio miboga solusi na jasa generasi salajengna. Salila acara eta baris hadir dina MediaKind Semesta, leyuran sarta layanan portopolio kalayan industri breadth renowned na jero. Sagampil konsumen anu diposisikan pageuh di puseur alam semesta média dinten ieu, nu diideran ku pilihan, anu MediaKind Semesta responds di nanaon, anu ngamungkinkeun para eusi Pamilik & originators, siaran jeung mayar panyadia operator TV jasa mun epektip nganteurkeun, pangalaman immersive unik. Kanggo inpo nu salajengna mangga buka Ieuh.

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.mediakind.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!