imah » wartos » MediaKind ngaluncurkeun aliansi téknologi global pikeun ngalambatkeun industrialisasi streaming-kualitas siaran

MediaKind ngaluncurkeun aliansi téknologi global pikeun ngalambatkeun industrialisasi streaming-kualitas siaran


AlertMe
  • New MediaKind Universe Alliance masihan panyadia kontén, panyadia jasa, sareng operator aksés kana solusi anu ngagabungkeun téknologi ti MediaKind sareng mitra.
  • Ngahasilkeun para nasabah pikeun ngababarkeun tina pakét khusus, aplikasi-khusus anu dirancang pikeun pangiriman video IP kualitas dina skala
  • Ekosistem lega industri ngical parantos ngabantosan jarak anu caket antara téknologi warisan sareng solusi parangkat lunak

FRISCO, TEXAS - September 12, 2019 - Di IBC2019, MediaKind, pamimpin téknologi média global, ngaluncurkeun MediaKind Universe Alliance - program mitra téknologi inovatif anu masihan panyadia konténer, panyadia jasa, sareng operator aksés lengkep pikeun nyampurnakeun téknologi sareng jasa ti MediaKind sareng mitra ngarah di Cloud sareng kurban sanésna. Hal éta ngamungkinkeun kolaborasi industri kritis kanggo sareng pangiriman jalan sareng mulus sareng tujuan pikeun ngamajukeun sagala aspek pangiriman sareng pangalaman video, kalayan usaha khusus sareng fokus kana industriizing video OTT kanggo siaran kualitas sareng skala.

Kalayan grup mitra anu inovatif, terintegrasi sareng ngembang - anu ngalangkungan tina jasa basis awan ka jasa jasa diri-salaku-a-Service (aaS) pikeun ngawaskeun sareng kualitas pangalaman - MediaKind Universe Alliance nawiskeun aplikasi-khusus. mungkas pikeun ngarengsekeun solusi anu langsung ngatasi tantangan panyadia konténer, panyadia jasa, sareng operator. Éta réspon kana kamekaran solusi as-a-Service nyayogikeun ranté média sareng peryogi jalur anu lincah sareng fleksibel ka arah basis awan, éfisién bandwidth-efisien, IP-centric. Ku ngamangpaatkeun téknologi pelengkap sareng sumber tina program mitra pasangan MediaKind Universe Alliance, para nasabah tiasa ngetok kana kaahlian kekayaan, solusi gancang-gancang sareng jasa anu dikelompokeun pikeun nampi tingkat anu saé dina bentang média anu beuki remen-remen.

Raul Aldrey, Kapala Dinas Bisnis, MediaKind, nyarios: "Kami reueus ngumumkeun program MediaKind Universe Alliance di IBC2019. Tujuan programna nyaéta pikeun ngawangun hubungan anu langgeng sareng mitra téknis sareng neraskeun ngaluncurkeun solusi-real estate anyar anu anyar pikeun konsumén urang. Ku investasi waktos sareng sumber dina hubungan anu jangka panjang sareng saling mangpaat, urang tiasa teras nyobian wates dina sakumna ranté média. Konsumén tiasa ngetok kana sababaraha téknologi sareng prasarana anu saluyu sareng réspon anu diayakeun dina lansekap média ayeuna. "

MediaKind Universe Alliance dirarancang pikeun nganteurkeun téknologi anu fleksibel, interoperable sareng standarisasi, kalebet seueur pilihan pelanggan pikeun jasa awan sareng téknologi sareng jasa pasangan anu sanés. Program ieu dipandu ku prinsip standar kabuka sareng ngabagéakeun mitra anu, ngaliwatan téknologi dewasa sareng kamampuan pangiriman anu kabuktian, nunjukkeun kamampuan pikeun nyumbang kana kamajuan kualitas sareng skala pangiriman sareng genre video hareup-gen, khususna dina ekosistem vidéo streaming.

Conto anu anyar ngahiji gawé bareng MediaKind ditetepkeun pikeun mangaruhan pangaruh skala sareng kualitas pangiriman video diantarana (tapi henteu dugi ka):

  • Evergent: MediaKind bekerjasama sareng Evergent pikeun nyayogikeun pangalaman layan diri pikeun palanggan nganggo pendapatan fleksibel sareng solusi manajemén lifecycle customer pikeun nyepetkeun waktos-ka-pasar pikeun tawaran jasa langsung-ka-konsumen tina penerbit kontén sareng mayar operator TV anu hoyong ngalebetkeun streaming mayar TV.
  • Google awan: Diumumkeun dina NAB Tembongkeun 2019, kolaborasi ieu ngamungkinkeun para nasabah MediaKind ngakses portofolio sareng jasa Google Cloud sareng ketok kana kombinasi anu sangat maju tina analitis TV tungtung-to-end sareng kamampuan belajar mesin.
  • Microsoft Azure: MediaKind parantos gawé bareng sareng Azure kanggo panyebaran nasabah dina platform TV Mediaroom sareng MediaFirst berbasis salaku Jasa.
  • Telestream: MediaKind mangrupikeun kerjasama sareng Telestream, ngagabungkeun produk pengiriman média anu dimeunangkeun kami kalayan kakawasaan solusi pemantauan ngarah pasar pikeun nyangking pangiriman OTT anu paling luhur.
  • Tiledmedia: Kolaborasi MediaKind sareng Tiledmedia parantos nyababkeun téknologi video derajat HapusVV 360-derajat jero MediaKind énggal Cygnus 360 Acara rangkep anyar

tungtung

Ngeunaan MediaKind di IBC2019

Di IBC2019, MediaKind (# 4.A01) bakal nunjukkeun kumaha éta ngamungkinkeun pamilik eusi sareng asal, penyiar, sareng panyayogikeun jasa TV pikeun terus mekar sareng adaptasi pikeun ngaréspon panganyarna dina édisi media. Dumasar téma acara IBC tina 'Destination Media', sémah anu nangtung di MediaKind bakal ngalaman lebar tina solusi sareng jasa generasi na hareup, MediaKind Universe, sareng ningali nilai anu ngamungkinkeun ku sababaraha pelanggan dunya nyata. aplikasi panyebaran. Dina acara éta, MediaKind bakal nunjukkeun kumaha téknologi sareng solusi anu meunang pangajén ngabantosan para nasabah ngirimkeun pangalaman immersive ka sadayana, di mana waé. Kanggo inpo langkung lengkep, punten kunjungan Ieuh.

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.mediakind.com.


AlertMe