imah » wartos » MediaKind nunjuk Allen Broome salaku Kapala Dinas Teknologi

MediaKind nunjuk Allen Broome salaku Kapala Dinas Teknologi


AlertMe

MediaKind nunjuk Allen Broome salaku Kapala Dinas Teknologi

  • Tilas Comcast eksekutif ngagabung Tim Kapamingpinan MediaKind pikeun mekar portofolio solusi sareng jasa, bari nyetél strategi téknis pikeun R&D
  • Nyangking pangaweruh sareng pangalaman transformasi awan awan anu bakal ngabantosan drive MediaKind ka virtualized, solusi solusi SaaS
  • Tujuan pikeun ngadamel kolaborasi industri kritis sareng ngadekkeun MediaKind ka kabutuhan customer

FRISCO, TEXAS - Oktober 7, 2019 - MediaKind, pamimpin téknologi média global, dinten ayeuna ngumumkeun pelantikan Allen Broome salaku CTO. Broome mawa leuwih ti 20 kapamimpinan téknologi média sareng kaahlian software ka MediaKind sareng sateuacana VP Cloud Engineering di Comcast Cable.

Salaku CTO, Broome bakal maénkeun peran dasar dina ngamajukeun kolaborasi industri dinamis, kalayan tujuan pikeun teras ningkatkeun sagala aspek pangiriman video sareng pangalaman pangguna. Wewengkon strategis utama bakal fokus kana nungtun tim MediaKind dina industriisasi streaming OTT kualitas siaran. ngawangun sareng operasi sistem pribumi awan-skala dina skala pikeun pondokkeun jalur penyebaran sareng ningkatkeun TCO. Broome bakal ngalaporkeun langsung ka Angel Ruiz, CEO, sareng damel caket sareng Kepala Strategi sareng Pamekaran Tarumanagara, Mark Russell sareng anggota konci sanés tim kepimpinan perusahaan.

Angel Ruiz, CEO, MediaKind, nyarios: "Kami resep ngabagéakeun Allen ka MediaKind. Taun ieu anjeunna parantos nyayogikeun konsultasi strategis pikeun tim kami, sareng ayeuna janten CTO sepenuh waktos anjeunna bakal tiasa ngamanfaatkeun pangalaman na pikeun ngamajukeun portopolio produk sareng jasa inovatif kami. Sanggeus saacanna damel di jero salah sahiji industri MSOs Kabel anu terkemuka, Allen gaduh pamahaman anu jero ngeunaan tantangan utama anu didamel ku operator nalika aranjeunna narékahan nyiptakeun panawaran video konsumen sareng kompetitif. Kuring ngarep pisan ningali pangalaman éta nyumbang kana deepening hubungan antara MediaKind sareng para nasabah nalika kami ngajalinkeun kerjasama pikeun mastikeun kasuksésan silih saling. ”

Allen Broome, CTO, MediaKind, nyarios: "Langkung taun katukang kuring ningali kumaha MediaKind parantos dimekarkeun sareng kuring bungah miluan tim anu paling berbakat nalika urang ngahijikeun warisan perintis perusahaan sareng posisi unik dina ngarah ka hareup téknologi média global . Kuring didorong ku kasempetan ngabantosan para nasabah MediaKind pikeun ngahartikeun masa depan industri hiburan ku cara nyiptakeun sareng nganteurkeun pangalaman média anu langkung gancang, langkung pinter sareng langkung efisien pikeun sadayana, di mana waé. ”

- ENDS -

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.mediakind.com.


AlertMe