imah » wartos » MediaKind nunjuk Matt McConnell salaku Chief Executive Officer

MediaKind nunjuk Matt McConnell salaku Chief Executive Officer


AlertMe
  • Tilas SVP & General Manager of Comcast Technology Solutions bakal ngadorong kamekaran anu dipimpin produk dina tawaran SaaS berbasis awan MediaKind sareng fokus kana kakuatan streaming média
  • McConnell bakal ngagancangkeun palaksanaan strategi MediaKind sareng pangiriman solusi inovatif para nasabahna kedah suksés nyiptakeun usaha média anu kompetitif
  • Angel Ruiz janten Pupuhu Dewan sareng bakal neraskeun masihan kapamingpinan, arah sareng panduan ngeunaan strategi sareng kamekaran bisnis

FRISCO, TEXAS - 9 Juli 2020 - MediaKind, pamimpin téknologi média global, dinten ayeuna ngumumkeun pelantikan Matt McConnell salaku CEO. McConnell mawa leuwih ti 30 taun pangalaman dina industri média, pertumbuhan nyetir, ngawangun platform téknologi inovatif sareng anu ngamungkinkeun panyadia jasa beroperasi dina skala. Anjeunna saméméhna Wakil Présidén senior sareng General Manager of Comcast Technology Solutions, divisi global Comcast Cable.

Salaku CEO MediaKind énggal, McConnell mawa pangalaman wirausaha sareng sumanget, ditambah kapamimpinan éksténsif sareng kaahlian software média pikeun perusahaan. Anjeunna bakal nanggungkeun pananggalan pikeun ngarobihkeun solusi dumasarkeun awan di MediaKind sareng fokus na kana produk streaming. McConnell bakal ngalaporkeun langsung ka dewan direksi, kalebet urut CEO Angel Ruiz, anu ngajantenkeun kalungguhan Pupuhu Déwan. McConnell bakal kerja sama caket sareng Kepala Téknologi Officer sareng urut batur sapagawean Comcast Allen Broome, Kapala Perwira Usaha Raul Aldrey sareng sésana tim kepemimpinan MediaKind.

Matt McConnell, CEO, MediaKind, nyarios: "Kuring ngagaduhan hak pikeun ngagabung hiji organisasi anu hébat anu nyiptakeun salah sahiji portofolio media anu pangsaéna dina industri sareng nyetir transformasi penting. Kami ngalaman parobahan anu teu pernah dilakukeun dina cara jalma ngaungkeun eusi, sareng palanggan kami kedah nyaluyukeun tapak suku téknologi sareng modél bisnisna pikeun nyumponan kabutuhan konsumen dinamis ieu. MediaKind aya di payuneun transisi téknologi ieu sareng sampurna diposisikan pikeun ngaktifkeun pangalaman pangguna generasi penerus. Kami bungah tiasa mingpin biaya ieu kusabab kami langkung fokus kana nyiptakeun produk anu nyababkeun poténsial méga sareng maksimalkeun kakawasaan streaming. "

Di Comcast, McConnell netep sareng ngajalankeun operasi Comcast Technology Solutions ti 2012-2018. Salila waktos ieu, pendapatan langkung seueur ti Quadrupled sareng McConnell ngarobih organisasi ti 200 karyawan domestik AS kana usaha produk video awan global sareng kantor di Eropa, Asia sareng Amérika Latin.

Angel Ruiz, Ketua Dewan, MediaKind, nyarios: "Matt mangrupikeun pamimpin sampurna pikeun ngagancangkeun palaksanaan strategi MediaKind sareng pangiriman solusi inovatif anu dibutuhkeun ku para nasabah. Perilaku pasar sareng konsumen parantos robih langkung gancang ti kantos sareng Matt mangrupikeun ékséktip média anu kabuktian perang sareng catetan lagu éksténsif dina suksés ngarah sareng ngembang bisnis di séktor ieu. Kuring ngarep pisan damel sareng anjeunna sareng yakin pisan yén anjeunna bakal terus ngajalankeun kasuksesan organisasi urang. "

Jamie Koven, Diréktur Senior Senior, Hiji Mitra Éntitas, nyatakeun: "Badan hoyong hatur nuhun pikeun Angel pikeun kapamimpinan na salami dua taun. Anjeunna parantos janten instruksi dina nyiptakeun sareng transformasi perusahaan anyar ieu. Kalayan pondasi anu mantep sareng organisasi anu saé parantos ngadegkeun, éta pasti pikaresepeun pikeun ngabageakeun Matt pikeun nyetir fase téknis perintis téknologi perintis MediaKind. "

 

- tungtung - 

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. Misi kami pikeun janten pilihan kahiji diantara panyadia jasa, operator, pamilik eusi sareng penyiar anu hoyong nganteurkeun pangalaman média anu jero. Ngiringan warisan industri urang anu parantos lami, kami nyetir streaming generasi salajengna, langsung sareng paménta, pangalaman média mobile sareng multiscreen pikeun sadayana, dimana-mana. Portofolio solusi média tungtung-ka-ujung kami kalebet solusi komprési pidéo pidéo Emmy anu unggul pikeun sumbangan sareng distribusi jasa vidéo langsung-ka-konsumén; pariwara sareng solusi personalisasi eusi; efisiensi tinggi awan DVR; sareng platform pangiriman TV sareng pidéo. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka: www.mediakind.com.


AlertMe