imah » wartos » MediaKind tur mitra meunang IABM BAM Award dina NAB Tembongkeun 2019 pikeun ngamungkinkeun para munggaran sadunya multi-kanal 6K tiled 360 ° live stream

MediaKind tur mitra meunang IABM BAM Award dina NAB Tembongkeun 2019 pikeun ngamungkinkeun para munggaran sadunya multi-kanal 6K tiled 360 ° live stream


AlertMe

April 10, 2019

MediaKind tur mitra meunang IABM BAM Award dina NAB Tembongkeun 2019 pikeun ngamungkinkeun para munggaran sadunya multi-kanal 6K tiled 360 ː stream live

  • MediaKind, Deutsche Telekom, Tiledmedia, INVR.SPACE na Magnum Film nampi 2019 IABM BAM Award® pikeun pangalusna 'Project, kolaborasi atawa acara'
  • Multi kaméra 6K 360 ː stream hirup tina hiji patandingan baskét antara Telekom Baskets Bonn na ewe Baskets Oldenburg dina bulan Désémber 2018 ditembongkeun kumaha MediaKind urang 360 sakumaha Service a bisa nganteurkeun acara live kacida immersive nempo pangalaman
  • The live 360 ° video disandiaksarakeun maké téhnologi software encoding virtualized MediaKind urang, deployed dina platform Awan Google sarta dikirimkeun ka pamakéna maké aplikasi magénta VR Deutsche Telekom urang

Di NAB 2019 Tembongkeun, MediaKind, pamingpin téhnologi média global, jeung mitra Deutsche Telekom, Tiledmedia, INVR.SPACE na Magnum Film geus meunang IABMBaM Award® pikeun pangalusna 'Project, kolaborasi atawa acara' pikeun delivering sadunya 6K hirup mimiti tiled 360 ː sinyalna olahraga tina hiji patandingan baskét ti Telekom Kubah di Bonn.

The panghargaan taunan bergengsi, nu diayakeun ku IABM - pergaulan perdagangan internasional pikeun suppliers sahiji siaran jeung téhnologi média - Mikawanoh inovasi téhnologis beredar nu nganteurkeun bisnis nyata jeung kauntungan kreatif. pangajén diwakilan ka Carl Furgusson, Kepala portopolio, MediaKind, Koen van Benschop, Kapala Widang IPTV Headend, Deutsche Telekom, Rob Koenen, CBO sarta ngadegkeun, Tiledmedia, Stefan Kleinalstede, CEO, Magnum Studi Film sarta Sönke Kirchhof, CEO, INVR.SPACE salila upacara di Westgate Hotel, Las Vegas, on Salasa April 9.

Angel Ruiz, CEO, MediaKind, nyebutkeun: "Ieu meunang pangajén kadua pikeun 6K kami tiled 360 ː olahraga live streaming kalawan mitra kami geus prestasi stunning sarta salajengna reinforces potensi tina téhnologi nu proyék ieu nunjukkeun. 360 ° pangiriman video geus omongan NAB Tembongkeun 2019, bringing a dimensi anyar sakabeh pikeun hirup nempoan olahraga. Geus aya paménta pisan pikeun téhnologi immersive ieu sareng urang kasampak maju ka ningali kumaha séjén panyadia ladenan inovatif sarta siaran ngungkit eta pikeun audiences maranéhanana, keur olah raga jeung acara live lianna. "

Dina proyék commissioned ku Deutsche Telekom, a 360 live ° stream video tina cocok baskét antara Telekom Baskets Bonn na Baskets ewe Oldenburg ieu dikirimkeun ti Telekom Kubah di Jerman keur aplikasi konsumen magénta VR Deutsche Telekom urang di resolusi 6K on December 9, 2018. MediaKind junun workflow salaku panyadia téhnologi konci pikeun proyék commissioned ku Deutsche Telekom. The live 360 ° video encoder diwangun ngagunakeun teknologi software encoding virtualized MediaKind urang, integral tina Tiledmedia urang video pre-processing dumasar kotak-na bungkusan, sarta deployed di Google Awan Platform. Magnum Film éta jawab dina situs 360 ° akuisisi jeung produksi kalawan INVR.SPACE nyadiakeun sarta menata jeung kaméra jeung platform stitching.

Dina April 8, 2019, MediaKind satuluyna dipikawanoh ku unggul dina bergengsi 'NAB Téhnologi Juara Award' pikeun 'Sangkan 6K tiled 360-gelar olahraga live streaming.' Ayeuna di 10 nath sataun, anu NAB Téhnologi Juara Award sadar organisasi anu mawa némbongkeun téhnologi canggih tur demonstrasi di istighfar signifikan pikeun NAB Tembongkeun.

Pangiriman solusi-unggul pangajén ieu mendemonstrasikan hiji aplikasi hirup tina MediaKind urang anyar komersil dibuka Cygnus 360º sakumaha-a-Service (360aaS). Di MediaKind urang NAB Tembongkeun stan (#SU720), nu datang bisa meunang pangalaman munggaran-leungeun téhnologi immersive ieu. MediaKind ieu exhibiting eusi pre-dirékam ti Désémber 2018 bukti konsép acara ka showcase inovasi unik ieu sareng deui seueur elemen dipake dina kolaborasi multi-pasangan antara MediaKind, Deutsche Telekom, Tiledmedia, INVR.SPACE na Magnum Film.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan MediaKind urang 360aaS solusi, mangga buka www.mediakind.com.

tungtung

Ngeunaan MediaKind di NAB Tembongkeun

At NAB Tembongkeun 2019, MediaKind (#SU720) baris nembongkeun kumaha eta anu ngamungkinkeun para eusi boga, siaran sarta panyadia ladenan pikeun mekar, adaptasi jeung mindahkeun kana workflows anyar jeung dinamis jeung portopolio miboga solusi na jasa generasi salajengna. Salila acara eta baris hadir dina MediaKind Semesta, leyuran sarta layanan portopolio kalayan industri breadth renowned na jero. Sagampil konsumen anu diposisikan pageuh di puseur alam semesta média dinten ieu, nu diideran ku pilihan, anu MediaKind Semesta responds di nanaon, anu ngamungkinkeun para eusi Pamilik & originators, siaran jeung mayar panyadia operator TV jasa mun epektip nganteurkeun, pangalaman immersive unik. Kanggo inpo nu salajengna mangga buka Ieuh.

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.mediakind.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!