imah » wartos » Medialooks Nyababkeun Parangkat Pangembangan Software Parangkat Deui ka Pasar di IBC2019

Medialooks Nyababkeun Parangkat Pangembangan Software Parangkat Deui ka Pasar di IBC2019


AlertMe

Medialooks Nyababkeun Parangkat Pangembangan Parangkat Lunak Tingkatan ka Pasar di IBC2019

SDKs perusahaan Peunang Rojongan Tambahan pikeun 8K sareng Format HDR

Amsterdam - Séptémber 13, 2019 - Medialooks, sumber anu kasohor pikeun pamekar parangkat lunak anu mikaresep kana Perangkat Lunak Perkembangan Software anu gancang, gampang sareng dipercaya (SDKs), ngalaksanakeun versi anu ditingkatkeun tina platform populér pikeun IBC 2019. Dianggo ku para pamirsa industri pikeun ngawangun produk anu paling unggul, pasar medialooks 'MFormats sareng MPlatform SDKs ditunjuk kalayan dukungan pikeun format 8K sareng HDR dina acara dina Stand 3.B39 (X-Impian).

"Kami ngahususkeun kana alat pangembangan software sareng API kanggo sadayana ti éngal pikeun kontribusi sareng nyebarkeun kontén pidéo anu kualitasna luhur," ngécéskeun Andrey Okunev, CEO Medialooks. "Solusi kami nyalametkeun bulan gawé sareng kerangka pangembangan video fleksibel kami, sareng aranjeunna gampang gabung sareng C #, VB.Net, C ++, sareng Delphi. Kami reueus pisan pikeun nyayogikeun alat-alat anu ditingkatkeun ieu pikeun IBC anu kalebet dukungan pikeun format canggih sareng muncul, sapertos 8K sareng HDR. "

Medialooks 'MFormats SDK nyayogikeun kerangka fleksibel anu ngamungkinkeun para pamaké ngontrol aliran kerja video maranéhanana sareng ngirim aplikasi dina jangka waktu anu paling pondok anu leres nyarioskeun cara anu leres anu kedah diolah. Éta ngabantuan nyiptakeun solusi siaran profésional pikeun sajumlah luas alat anu dipanjangkeun ti alat Blackmagic kanggo kaméra wéb anu gampang dianggo.

Medialooks 'MPlatform SDK mangrupikeun kit pangembangan software anu gancang pikeun pangémutan 24 / 7, nyampur video, CG sareng automasi playout. Pamaké bisa gampang ngungkit set SDK fitur fitur luhur, tapi, pikeun kasus panggunaan khusus sareng ngahontal hasil anu gancang.

Dukungan Medialooks pikeun format anyar dina SDK na nyaéta réspon langsung kana mecenghulna alat-alat anyar sapertos DeckLink 8K Pro, sareng pamekaran sapertos siaran penyiar migrasi ka produksi dina 8K. Ieu, sapanjang pamutahiran HDR10 Perusahaan, didasarkeun kana perkenalan pipa GPU awal taun ieu, anu jadi dasar pikeun ngolah pidio 10-bit.

Apdet anu sanésna diantarana pangrojong pikeun streaming DVB anu matuh industri sareng ngabéréskeun palaksanaan kami tina standar normalisasi audio EBU R 128 (ITU-R BS.1770).

Harga lisénsi Medialooks ditawarkeun royalti gratis.


AlertMe