imah » wartos » Medialooks Nyayogikeun eSports Giant ESL sareng Solusi Angkutan Video

Medialooks Nyayogikeun eSports Giant ESL sareng Solusi Angkutan Video


AlertMe

Medialooks Nyayogikeun eSports Giant ESL sareng Solusi Angkutan Video

Perusahaan paling lega di dunya nyébatkeun watesan jarak sareng kasusah basa sareng alat streaming streaming jauh-Medialooks.

Bern, Switzerland - Oktober 17, 2019 - Medialooks, panyadia solusi streaming angkutan low-latency low-latency pikeun produksi jauh, nembé nyayogikeun solusi transportasi video ka ESL - perusahaan eSports panggedéna di dunya - anu masihan mangpaat kauangan finansial sareng operasional pikeun anak perusahaan anyarna, ESL Swiss. ESL ngajalankeun sababaraha studio TV, mangrupikeun penyiar eSports pangbadagna di Twitch, sareng ngoperasikeun liga internasional sareng turnamen sapertos ESL One, Intel® Masters Ekstrim, Liga ESL Pro sareng acara ukuranana stadion tingkat luhur sanésna.

ESL Swiss ngoperasikeun tina studio TV anu lengkep-diciptakeun tina taneuh di Bern, Swiss kanggo usum mimiti Liga Pahlawan Swiss ESL— Nyaéta juara lokal anu anyar dumasar kana judul populér. Nyanghareupan kaayaan basa dual Swiss, ESL giliran Medialooks pikeun solusi produksi ékonomis anu bakal ngungkabkeun tanaga sareng sumber daya sareng ngalayanan pamirsa anu nyarios Jerman Swiss sareng Perancis sakaligus, masing-masing dina basa sorangan tanpa kudu ngawangun studio kembar dina jero fasilitas anu sami. Jawaban ieu pikeun ngaitkeun talenta Perancis jarak jauh liwat Medialooks Video Transport.

Parangkat lunak ngan ukur sékrési produksi ESL tina dua komputer canggih dumasar kana prosésor Core i9 sareng dilengkepan Blackmagic Desain Kartu DeckLink sareng vMix pikeun ngaganti video sareng generasi karakter.

Nalika komentator anu nyarios Swiss Jerman cicing di situs, kolega Perancis na ayana di Lausanne, kasarna 120 km jauh ti studio utama di ruangan rekaman sorangan sareng PC produksi, kaméra sareng campuran audio.

Medialooks VT ngagabungkeun produksi Perancis sareng tingkat kualitas anu sami sareng anu diciptakeun dina Bern. Sumpah master dikirim ka Lausanne via sambungan 1 Gbps Swisscom serat optik kalayan sora produsén anu dipasang pikeun anu nyayogikeun tim Perancis sareng feed parangkat midangkeun sareng arah produsén. Pakan kaméra anu nyanghareup koméntator dicampur nganggo audio na sareng diangkut ka Bern kalayan jumlah reureuh xNUMX ms, caket waktos.

Kalayan ieu pangaturan kualitas na Perancis produksi teu bisa dibédakeun tina hiji di Jérman Jérman; duanana disalirkeun kana Twitch sareng YouTube tilu kali saminggu dina usum mimiti tina ESL Swisscom Hero League. ESL parantos ngungkabkeun rencana pikeun nerapkeun persiapan anu sami pikeun usum kadua, nyaéta mimitian dina ahir usum panas.

Gedong kana kasuksésan nyetél, ESL Italia parantos ngatur pendekatan anu sami produksi (anu ayeuna disiar ayeuna): gaduh komentator ti Roma nyambung ka ruangan kendali utama di Bolzano.

Gisli Gudnason, produser pikeun ESL Italia nyatakeun, ”Hésé meunang bakat ngarambat sadaya jalan ka Bolzano. Éta sadayana ngeunaan dimana anjeun ngagaduhan tenaga kerja. ”


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Video Profésional
siaran
audio Video
pos Produksi
TV Nyambung
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!