imah » wartos » MEDIAPRO milih Tedial pikeun palaksanaan MAM Corporate

MEDIAPRO milih Tedial pikeun palaksanaan MAM Corporate


AlertMe

MEDIAPRO milih Tedial pikeun palaksanaan MAM Corporate

Panyebaran perusahaan MAM bakal tiasa ngatur manajemén konténer sareng situs

Malang, Spanyol - 9th September 2019 - Tedial, spesialis médis téknologi MAM independen, parantos dipilih ku MEDIAPRO, pamimpin sektor audiovisual Éropa, pikeun nyayogikeun sistem MAM Corporate na kanggo panggunaan internal dina MEDIAPRO Grup perusahaan di sakuliah dunya. Penyebaran sistem dijadwalkeun dimimitian dina Séptémber 2019.

Solusina, MAM multisite, bakal nyayogikeun sababaraha titik anu bakal disebarkeun ka sakuliah dunya ka perusahaan MEDIAPRO Group kalebet Spanyol, LATAM, Amérika Kalér, Perancis, sareng seueur deui. Solusi ieu bakal ngamungkinkeun operator MEDIAPRO milarian sareng aksés eusi anu disebarkeun dina unggal situs anu ngalaksanakeun eksploitasi sareng nyebarkeun kontén média.

Situs munggaran anu janten bagian tina MAM perusahaan korporat nyaéta Globomedia, salah sahiji produsén eusi munggaran di Éropa, dumasar di Madrid. Globomedia bakal ngadigitalkeun sadayana eusina, anu bakal diperyogikeun dina Tedial MAM. Situs ieu bakal dituturkeun ku MEDIAPRO Grup perusahaan sanésna di dunya.

CEO CEO Jordi Pañella UNITECNIC, sistem integrasi sistem MEDIAPRO nyatakeun, "Kami milih TedialSolusi Corporate MAM Corporate salaku pas anu paling saé pikeun rencana global urang teras maju. Ku cara nyayogikeun operator MAM multisite operator urang di sadunya tiasa pisan ngabagi eusi antara situs anu nyandak pendekatan produksi terpadu. "

Esther Mesas, CSO / CMO, Tedial nambihan, "Kami bungah ngumumkeun proyék ieu di IBC 2019. MEDIAPRO mangrupikeun merek global kalayan situs-situs di sakumna dunya. MAM perusahaan kami bakal ningkatkeun produktivitas, nyata ningkatkeun artos sareng ngirangan biaya. "

MEDIAPRO nyaeta a multimedia grup komunikasi anu didasarkeun di Spanyol sareng kantor cabang di Spanyol, LATAM, AS, Kanada, Perancis, sareng nagara sanés di sakumna dunya. Diadegkeun dina 1994 di Barcelona, ​​perusahaan éta aub dina produksi pilem sareng televisi ogé média (beIN Sports), kalayan operasi di sakuliah dunya ngaliwatan kantor 58 na disebarkeun ka sadaya nagara 36 di buana 4.


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Video Profésional
siaran
audio Video
pos Produksi
TV Nyambung
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!