imah » wartos » Mediaproxy brings fitur panganyarna pikeun LogServer patuh monitor-analyzer ka Media + Hiburan Tech Expo 2019

Mediaproxy brings fitur panganyarna pikeun LogServer patuh monitor-analyzer ka Media + Hiburan Tech Expo 2019


AlertMe

Perusahaan Australia pikeun mintonkeun IP logging sareng analisis platform sareng mata émisi berbasis émédis na pangabisa awan di jero taneuh SMPTE cabang cabang di Sydney

Melbourne, Australia - 24 June 2019 - Mediaproxy, panyadia ngarah solusi siaran IP anu didasarkeun-software, bakal nampilkeun pangénggalan pangahirna pikeun pakét anu kagunaan, Logos sareng Analisis LogServer na SMPTE Australia urang Média + Hiburan Tech Expo dina stan F27 dina International Convention Center Sydney (ICC Sydney) ti 17 ka 20 Juli 2019.

Samentat diakuan sacara internasional salaku perusahaan téknologi anu répésér pikeun aplikasi patuh kana workflows siaran anu didasarkeun-file, Mediaproxy mertahankeun ayana anu kuat dina pasar di Australia di Australia. Siga para pamaréntahanna di bagean luar dunya, siaran Australia, panyadia ladénan sareng operator platform nuju nyanghareupan realitas jasa OTT, nu ngajadikeun operasi siaran beuki pajeulit, utamana dina hal mariksa jeung nganalisis aliran pangiriman.

Tantangan utama yén playout henteu langkung titik ahir pikeun ngatur kualitas (QC). Eckosistem distribusi modérn panggero pikeun tingkat langkung manajemén tina kusabab langkung logging sareng cék patuh supados tiasa nganggo titik ujung CDN, sasaran ad-insertion, rojongan multi-basa sareng saluran dumasar acara-di tempat anu beda sapanjang ranté.

Salila MET Mediaproxy taun ieu bakal nunjukkeun konsép dumasar-pengamutan anu ngagunakeun kotak IP pidana anu ngamungkinkeun siaran sareng MSOs (réa operator operator) digawé dina skala pikeun nungkulan QC sarta anu sauh sacara efisien.

Salian OTT, siaran ayeuna kedah alamat média sosial salaku platform anu penting pikeun distribusi video. Ayeuna siaran ayeuna nganggo Twitter, Facebook sareng YouTube pikeun ngamangpaatkeun paningkatanana. Toko ieu ngagaduhan kekembar husus, kumaha bahan disiapkeun sareng Mediaproxy parantos dilebetkeun pakakas dedicated kanggo ieu kana LogServer. Ieu kaasup fitur pikeun ngotot gambar sareng ngarobah rasio aspék sangkan tiasa cocog hadé kanggo alat nu bagerak, sajaba kamampuhan pikeun ngalebetkeun bumpers ad.

Di antara fitur-fitur anyar anu sanésna pikeun LogServer anu ngonpokeun kabutuhan operator jaringan anu ngajalankeun sababaraha stasiun sareng playout stream nyaéta pakakas ngabandingkeun sumber hirup. Ieu nangtukeun eusi mismatched sacara real-time sarta bisa ngabandingkeun hiji atawa leuwih sumber langsung nganggo bahan pidéo. Parantosan dikirim langsung ka operator upami aya sababaraha kamungkinan aya.

LogServer ogé ngarojong SMPTE Media ST 2110 ngaliwatan format IP sareng NewtekTéknologi NDI (Network Device Interface). Ku digawekeun sareng dua sumber ieu, perikanan minuhan pengawasaan sareng ngawaskeun pilihan mantau sareng perbaikan peryogi parantos, nyingkuhkeun kamampuh pisan ka standar dina sadaya titik sapanjang rantay IP.

Koméntar ngeunaan ayana Mediaproxy di TES sareng vérsi panganyarna ngeunaan LogServer, kapala eksekutif Erik Otto nyarios, "Kami salawasna ngaharepkeun datangna urang ka Sydney pikeun MET. Méré kami showcase sampurna pikeun nunjukkeun kumaha LogServer tiasa ngabantu kalayan tantangan operasional utama anu disanghareupan ku siaran dinten. Ngadalikeun anu jumlahna ageung aliran OTT tiasa pikasieuneun, naha naha aya sistem anu dihijikeun pikeun mantau sasuai jeung nepikeun masalah dina sadaya playouts tradisional sareng OTT teh kritis. Pikeun mastikeun yén eusi leres kanggo tempat anu pas waé sareng anu leres, Mediaproxy LogServer ngayakinkeun operator anu asup sareng nangkep kaluar aliran ABR anu kaluar salaku Stream Stream sareng metadata stream OTT, kaasup mican SCTE, captions katutup sareng inpormasi audio, sadayana tina salah tempat. Theta tombol pikeun salamet kaulinan multiformat tina mangsa nu bakal datang sareng urang resep pikeun ngabuktikeun ieu dina MET 2019. "

###

ngeunaan Mediaproxy
Saprak 2001, ratusan insinyur di sakumna dunya, anu unggal poé ngandelkeun solusi sofwéran Mediaproxy pikeun mantau 24 / 7 monitoring, analisis, multiviewing sareng newak vidéo langsung ti sumber siaran jeung OTT. Kalayan dukun sareng format sareng standar pangluhurna kaasup 4K, HEVC, SMPTE 2022-6, SMPTE 2110, NDI, HLS, MPEG-DASH, RTMP sareng DVB-2, Mediaproxy konsolidasi analisis insiden dina hawa, pilarian eusi sareng verifikasi ad via gampang nganggo browser wéb sareng interfaces mobile. Sasuai jeung peraturan siaran jeung IP anjeun ayeuna, Mediaproxy ngarojong sadaya standar industri anu aya pikeun Captioning katutup, DVB Subtitling, SCTE-35, SCTE-104 na loudness. Naha dina taneuh atanapi di awan, fungsi ngawaskeun, analisis jeung patuh siaran ogé bisa dijalankeun sadayana di hiji tempat.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.mediaproxy.com

Pencét kontak:
Fiona Blake
Page Melia PR
Tel: + 44 7990 594555
[EMAIL PROTECTED]


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.