imah » wartos » PIX sareng CODEX Merek pikeun ngahijikeun handapeun Grup Media X2X

PIX sareng CODEX Merek pikeun ngahijikeun handapeun Grup Media X2X


AlertMe

PIX sareng CODEX parantos ngumumkeun yén dua perusahaan kedah dibawa dina hiji identitas merek ngahijikeun sareng hiji ngadegna X2X Media Group. Konsolidasi merek ieu ogé bakal nguatkeun tawaran Grup pikeun industri hiburan, nginepokeun reputasi dua perusahaan pikeun naréktur inovasi sareng kakuatan rékayasa dina payung tunggal bari ngajaga identitas kuat sareng rute mandiri pikeun pasar.

"Kusabab PIX ngagaduhan CODEX dina bulan April urang parantos damel," saur Marc Dando, Kapala Désain Perumahan, X2X. "Nyangking kami, diintegrasikeun salaku merek tunggal mangrupikeun cerminan tingkat sinergis anu kagum anu dicapai antara tim sareng ieu bakal langkung ngagema dina alat anu kami bawa ku kréatif, produser film, sareng studio di dunya."

Hasilna Grup Media X2X:

  • Mangrupa perusahaan téknologi hiburan anu mitra sareng klien ngaktifkeun aliran kreatif peuntas siklus kahirupan produksi.
  • Nawarkeun suite komunikasi aman sareng solusi manajemén eusi.
  • Kakuatan kakuatan dua garis produk anu meunang penghargaan sareng tim R&D.
  • Bakal ngerjakeun ngembangkeun solusi énggal anu ngahambat sela antara produksi on-set sareng pasang.

"Lanskap produksi gancang ganti, sareng évolusi alat kami ngurus kabutuhan dunya nyata," koméntar Eric Dachs, Kapala Pegawai Eksekutif, X2X. "Salaku X2X Media Group, kami didedikasikeun pikeun masihan industri sareng gancang, aman, global sareng ékosistem kolaborasi anu ningkatkeun kreativitas sareng biaya-efektifitas. "

­

Markas X2X bakal tetep di San Fransisco, sedengkeun perusahaan ngembangkeun operasi rékayasa di Wellington, Odessa, Budapest, London, sareng Royal Leamington Spa, sareng kantor tambahan sareng kantor dukungan di New York sareng Los Angeles.

Ngeunaan X2X

Produk anu dimeunangkeun kami pikeun industri média sareng hiburan kalebet solusi produksi ogé ngarékam kinerja tinggi sareng alat aliran kerja pikeun ngadukung padagang kaméra anu ngarah pikeun televisi, televisi, sareng produksi komérsial. Kami nyayogikeun jasa pribadi dina bentang produksi anu gancang. Kami mastikeun kasambatan kreatif sareng ngirangan résiko proyék ku mastikeun ide ideu dibagi, disimpen, sareng dilestarikan sapanjang sadayana prosés kreatif.

www.x2x.media


AlertMe