imah » wartos » Microsoft Ngahurungkeun Gear of War sareng Lectrosonics

Microsoft Ngahurungkeun Gear of War sareng Lectrosonics


AlertMe


Vancouver, SM (Séptémber 23, 2019) —The Coalition, tim pengembangan anu meunang pangajén anu tanggung jawab pikeun ngokolakeun francais Gear of War milyar milyar dina Xbox Game Studios, ngagunakeun alat kelas paling saé dina ngolah kaulinan blockbuster. Dina Gear 5 Gear XNUMX anu dikritik, Diréktur Audio Coalition John Morgan sareng kru na parantos sibuk ngarékam sesi néwakkeun para aktor dina clan body -uits-ditutupan. Komponén audio kedah deukeut, bersih, sareng ngiringan aktor ngalangkungan seueur akrobatik. Ku sabab kitu, Morgan mekarkeun Lectrosonics nirkabel, panarima khusus sababaraha panarima R400a diasuh ku pamancar SMV sareng LMb.

"Nangkep gerak, atanapi jang nyokot gambar, nyaéta prosés ngarékam sora sareng gerak pikeun dunya maya. Kami nganggo utamina pikeun cinematics kami, ”saur Morgan, ngarujuk kana pamandangan anu ngaléngkah carita maju dina jangka waktu midangkeun. "Boom sareng mics kamar anu dimaksud pikeun masihan anjeun kaméra, anu cocog pikeun pamandangan pilem tradisional. Dina neken gerakan, 'kaméra' tiasa di mana waé, sareng sadayana titik anjeun kedah néwak sudut pandang 3-D, 360 di palaku aktor pikeun nampung arah mana waé game. Janten, pas dina palaku sareng pérs sareng bungkus awak penting. ”

Hal kahiji ngeunaan SMV sareng LMB pamancar anu ngabantosan prosés ieu sederhana: Éta pisan kompak sareng cahaya. "Aktor kudu ngagaduhan kabebasan gerakan lengkep," écés batur sapagawean Morgan, The Coalition Sound Designer Edward Bauman. "Bahan awakna ketat kusabab urang butuh jaringan jaringan anu akurat pikeun sensor alat kaméra pikeun ngajemput. Lectrosonics pek dina Velcro di jeroeun aranjeunna tanpa ngaganggu kana palaku, anu penting nalika aya batur tiasa ngalakukeun pagawéan kawat sareng ngagantungkeun suku 20 kana taneuh. "

"Kami ogé ngagaduhan dalapan aktor anu ngajalankeun sakaligus, anu ngajadikeun gunana yén gear Lectrosonics gancang pisan nalika datang nalika scan-frekuensi," catetan Morgan. "Dina awal némbak, urang tiasa nyeken sakali - kami nganggo dua blok anu béda-sareng henteu ngagaduhan masalah sareng gangguan. Anjeun tiasa nyampur sadaya saluran sareng éta nyada gélo kusabab anjeun nguping sadaya napas, sadaya dendam, sadaya palaku ramé anu dilakukeun ku usaha fisikna. Di dunya kaulinan vidéo, éta barang emas. Éta ngabuktikeun tiasa dianggo di mana waé dina sinétremik atanapi midangkeun, janten anjeun hoyong tetep sadayana. Janten, urang peryogi kualitas audio anu pangsaéna pikeun barang anu sanés kecap ogé. "

Sipat Morgan anu kualitas audio pikeun dua hal: "Kuring nyangka barang karesep urang ngeunaan Lectro nyaéta pementasan hasil dina pamancar sareng lanté anu handap dina kaayaan input anu ditangtukeun. Aranjeunna sigana ngagaduhan langkung lega batan produk ti produsén sanésna. Ngajantenkeun langkung gampang kanggo neleponkeun hal. Teras, upami rai audio kedah nyéépkeun naon waé anu saé nalika damel ka buruan, aranjeunna henteu nyababkeun lanté bising. "

"Nyaan pisan yén anjeun tiasa ningali kauntungan anu leres ti pamancar dina tampilan panarima," tambah Bauman. "Upami ku kasempetan naon waé kami panas teuing atanapi panas teuing di aktor tangtu, éta gancang gancang dibenerkeun. Urang terang lamun masalahna nyaéta kauntungan input transmitter atanapi output panampi anu ngajemput. Éta dua hal babarengan sasarengan waé kami naha éta mic sorangan éta masalah na. "

Tim ieu ogé tiasa ningali umur batré pemancar dina panarima R400a, anu parantos kabuktosan penting pisan. "Khususna lamun urang nganggo SMV, anu ngan ukur nyandak batré tunggal salaku perdagangan pikeun sabaraha leutikna, ieu urang nyayogikeun waktos batré anu dirobih sareng istirahat dina produksi," rinci Morgan. "Janten, upami urang parantos, ucapkeun, dua langkung adegan anu datang sareng urang di satengahing biaya sadayana, urang tiasa ngajalankeun sesa pamandangan ayeuna teras ngalakukeun parobihan nalika para palaku istirahat. Kalayan seueur sistem sanés, anjeun badé ngarékam dugi ka pamancar maot, teras kedah ngaganggu produksi. Éta hargana waktos, anu hargana artos, sareng teu aya anu resep éta! ”Bauman nyerang," Kuring tiasa nyebatkeun yén henteu sakali kami kantos kajaga-jaga ngeunaan kahirupan batré. "

Ruggedness sareng betah nganggo buleud kaluar The Coalition's love of Lectrosonics. "Édik pisan yén ménu sareng antar-kompér na henteu kompléks teuing," saur Bauman. "Dina R400a, salaku conto, éta ukur kabayang klik sareng tombol tonggong. Éta gancang pisan pikeun ngarobih hiji hal, upami urang kedah. Aplikasi jauh LectroRM seueur ngabantuan. Ngan ku deukeut pamancar, anjeun tiasa ngadalikeun éta tanpa kedah ngahapus tina aktor. ”

"Aya seueur aksi anu nangkep ku gerakan, janten pek éta tiasa nyandak teunggeulan," nambihan Morgan. "Kami henteu kantos mendakan pak turun kusabab éta stunt, sareng kami nganggo alat-alat gear ti merek sanés - anu terkenal - éta sanés buktina-buktina. Kabel mikropon tiasa kaluar, panutup batré bakal turun ... anu henteu kantos kajantenan sareng Lectrosonics. Arig kami anu bener-bener pikaresepeun dianggo kusabab dasarna hungkul bahan bakar. Kami meunang pangajén Motion Gambar Sora Penyunting pikeun bioskop kami dina Gear of War 4, sarta kami ngarepkeun Lectro ngabantosan kami pikeun ngalakukeunana deui! "

Ngeunaan Koalisi
The Coalition mangrupikeun tim bakat kreatif, profésional anu suka-suka ti sakumna dunya anu ngahijikeun gairah pikeun Gear of War. Tempatna di Vancouver, Kanada, studio anu meunang pangajén ieu ngaganjar warisan waralaba Gear francais anu kacida diakrésikeun ku kapercayaan yén upami anjeun hoyong jauh, angkat babarengan.

Ngeunaan Xbox
Xbox mangrupikeun permaénan sareng hiburan hiburan primér Microsoft anu diciptakeun ku tukang kaulinan pikeun Xbox One sareng Windows 10 alat. Xbox ngirimkeun kaulinan anu pangsaéna sareng jaringan dolanan sosial pangsaéna sareng Xbox Live. Inpo langkung seueur ngeunaan Xbox tiasa dipendakan sacara online di www.xbox.com.

Ngeunaan Microsoft
Microsoft (Nasdaq "MSFT" @microsoft) ngamungkinkeun transformasi digital pikeun jaman awan cerdas sareng tepi cerdas. Misi na nyaéta pikeun nguatkeun unggal jalma sareng unggal organisasi di planét pikeun langkung seueur.

ngeunaan Lectrosonics
Muhun dimangfaatkeun dina pilem, siaran, sarta téater komunitas teknis saprak sistem mikropon nirkabel 1971, Lectrosonics jeung produk ngolah audio nu dipaké sapopoé di aplikasi misi-kritis ku insinyur audio akrab jeung kumawula parusahaan keur kualitas, layanan palanggan, sarta inovasi. Lectrosonics narima hiji Akademi ilmiah sarta Téknis Award pikeun anak téhnologi Wireless® Hybrid Digital sarta mangrupakeun produsén AS dumasar di Rio Rancho, New Mexico. Didatangan pausahaan online di www.lectrosonics.com.


AlertMe