imah » wartos » Mike Ruddell ngagabung sareng Ncam pikeun ngadukung kamekaran AR sareng VR dina Broadcast and Live Production

Mike Ruddell ngagabung sareng Ncam pikeun ngadukung kamekaran AR sareng VR dina Broadcast and Live Production


AlertMe

Ncam Panyiaran, pamekar pamimpin real-time augmented reality reality pikeun média sareng industri hiburan, parantos ngumumkeun pasini langsung Mike Ruddell janten peran Diréktur Pengembangan Bisnis Global - Olahraga & Siaran. Sapanjang kamekaran ayeuna di pasar inti Ncam ngeunaan grafik siaran, pilem sareng TV VFX, olahraga, sareng perusahaan AR, Mike bakal maénkeun bagian konci pikeun ngembangkeun deui kaméra Ncam di pasar olahraga.

Mike parantos aya di pinggir olahraga sareng téknologi siaran kanggo langkung ti 19 taun. Nyepeng gelar Sarjana Téknik Broadcast, Mike ngamimitian karirna salaku Diréktur Téknis di Sky, damel dina sababaraha warta Sky, olahraga, faktual sareng program studio hiburan; anjeunna engké khusus dina ngembangkeun téknik produksi sareng téknologi pikeun interaktif acara 'Red Button' acara olahraga. Dina 2007 Mike pindah waé pikeun Sky Sports, fokus kana sababaraha téknologi aplikasi ti tukangeun adegan infrastruktur ngalangkungan pamekaran alur pikeun kamajuan layar. Salila lima taun janten Kepala Téknologi Teknologi Olahraga, anjeunna ngaleungitkeun pendekatan ngembangkeun, nganteurkeun sareng ngadukung téknologi dina Sky Sports. Peran na paling anyar dina Sky Sports nyaéta salaku Manajer Inovasi dimana anjeunna gaduh peta jalan pikeun prosés produksi TV canggih sareng téknologi pikeun kanal olahraga anu pimpinan.

"Kami resep ngabagéakeun Mike ka tim Ncam" ceuk Nic Hatch, CEO, Ncam. "AR kénging langkung diaksés ti kantos, sareng Mike sacara luas, kanyaho dunya nyata ngeunaan téknologi olahraga siaran bareng sareng drive pikeun ngupayakeun inovasi anyar bakal ngabantosan urang ngembangkeun produk ayeuna sareng masa depan anu bakal teras nyorong kamungkinan dina siaran olahraga. ”

Mike mairan, "Kuring resep pisan ngiringan Ncam dina waktos anu pikaresepeun. Kami ngan ukur ngeruk permukaan kanyataanana anu ditambih sareng kamungkinan na, sareng kuring resep ngagaduhan kasempetan pikeun nyandak téknologi canggih Ncam ka pemirsa anu langkung lega. "

 

# # #

 


AlertMe