imah » wartos » Mike Ruddell ngagabung sareng Ncam pikeun ngadukung kamekaran AR sareng VR dina Broadcast and Live Production

Mike Ruddell ngagabung sareng Ncam pikeun ngadukung kamekaran AR sareng VR dina Broadcast and Live Production


AlertMe

Ncam Panyiaran, pamekar ngarah téknologi realitas satingkat-ayeuna pikeun industri média sareng hiburan, parantos ngumumkeun janji langsung Mike Ruddell kana peran Diréktur Pangembangan Bisnis Global - Olahraga & Broadcast. Sora pertumbuhan ayeuna di pasar teras inti Ncam ngeunaan siaran grafis, pilem sareng TV VFX, olahraga, sareng perusahaan AR, Mike bakal maénkeun bagian konci dina salajengna ngembangkeun ayana Ncam di pasar olahraga.

Mike parantos aya di pinggir olahraga sareng téknologi siaran kanggo langkung ti 19 taun. Nyepeng gelar Sarjana Téknik Broadcast, Mike ngamimitian karirna salaku Diréktur Téknis di Sky, damel dina sababaraha warta Sky, olahraga, faktual sareng program studio hiburan; anjeunna engké khusus dina ngembangkeun téknik produksi sareng téknologi pikeun interaktif acara 'Red Button' acara olahraga. Dina 2007 Mike pindah waé pikeun Sky Sports, fokus kana sababaraha téknologi aplikasi ti tukangeun adegan infrastruktur ngalangkungan pamekaran alur pikeun kamajuan layar. Salila lima taun janten Kepala Téknologi Teknologi Olahraga, anjeunna ngaleungitkeun pendekatan ngembangkeun, nganteurkeun sareng ngadukung téknologi dina Sky Sports. Peran na paling anyar dina Sky Sports nyaéta salaku Manajer Inovasi dimana anjeunna gaduh peta jalan pikeun prosés produksi TV canggih sareng téknologi pikeun kanal olahraga anu pimpinan.

"Kami resep ngabagéakeun Mike ka tim Ncam" ceuk Nic Hatch, CEO, Ncam. "AR kénging langkung diaksés ti kantos, sareng Mike sacara luas, kanyaho dunya nyata ngeunaan téknologi olahraga siaran bareng sareng drive pikeun ngupayakeun inovasi anyar bakal ngabantosan urang ngembangkeun produk ayeuna sareng masa depan anu bakal teras nyorong kamungkinan dina siaran olahraga. ”

Mike mairan, "Kuring gumbira pikeun ngiluan Ncam dina waktos anu pikaresepeun ieu. Kami ngan ukur nyeret kanyataan kanyataanana nambahan sareng kemungkinan na, sareng kuring bungah gaduh kasempetan pikeun mendakan téknologi canggih Ncam ka panongton anu langkung lega. "

# # #


AlertMe