imah » wartos » DPA Mikrofon Milih Distributor Di Sérbia sareng Kroasia

DPA Mikrofon Milih Distributor Di Sérbia sareng Kroasia


AlertMe

Salaku bagian tina komitmenna pikeun basa palanggan profésional, DPA Microphones parantos nunjuk dua distributor anyar di Serbia sareng Kroasia.

AVL Projekt sareng LAV Projekt ayeuna tanggung jawab pikeun mikaresep rentang mikropon kualitas luhur perusahaan, anu kalebet produk anu ditujukeun pikeun ngarékam sareng pasar audio pro, sora langsung, instalasi sareng siaran.

Duanana AVL sareng LAV mangrupakeun distributor jangka panjang sareng integrator tina audio, lampu sareng solusi video profésional. Aranjeunna ngarobih bagéan pasar DPA ngalangkungan jaringan integrator sistem, installers sareng dealer, anu aktip dina téater, disiarkeun sareng perusahaan tur langsung. Sareng tiasa damel salaku integrator sistem ogé, aranjeunna tiasa ngadukung palanggan ti titik awal kontak ka pangiriman sareng pamasangan solusi turnkey. Kalayan fokus anu saé dina jualan, duanana AVL sareng LAV parantos ngawangun reputasi salaku mitra anu dipercaya di daérah éta.

Slobodan Veckalov, Diréktur Ngatur AVL Projekt, nyarios: "Kami bungah pisan pikeun ngalambangkeun mérek mikropon anu hébat. Kami parantos damel sareng DPA jaman baheula dina sababaraha proyék, sareng kami ngajukeun produk kualitas luhur di portopolio merek anu kami nyebarkeun.

Davor Vujic, Sutradara Ngatur LAV Projekt, nyarios: "Éta mangrupikeun hak istimewa sareng kawajiban ngenalkeun produk DPA anu hébat kana pasar Kroasia."

Guillaume Cadiou, Manajer Penjualan Daérah pikeun Mikrofon DPA, saurna: "DPA parantos ngembang sacara saé di daérah ieu sababaraha taun, sareng kami ayeuna ngalaksanakeun deui langkahna ku ngadeukeutan ka pasar urang ku nunjuk wakil lokal di daérah éta. Kuring parantos terang tim di AVL sawaktu, sareng henteu kedah mikir teuing nalika urang milarian wawakil. Aranjeunna parantos nunjukkeun kaahlian audio anu saé sareng parantos aktip ti sadinten. ”

DPA yakin yén pasini ieu bakal ngajantenkeun dukungan teras pikeun basa pelanggan anu berharga dina sadaya séktor pasar. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal AVL Projekt, mangga buka www.avlprojekt.rs/en

-ends-

Ngeunaan MICROPHONES DPA:
DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dpamicrophones.com


AlertMe