imah » wartos » Milarian Anjeun: Sareng Perusahaan Ngajalankeun Kampanye Brand 360 Mesmerizing Kanggo WEBTOON

Milarian Anjeun: Sareng Perusahaan Ngajalankeun Kampanye Brand 360 Mesmerizing Kanggo WEBTOON


AlertMe
Agénsi kreatif Sareng Perusahaan nembe nyiptakeun kampanye 360 pikeun WEBTOON, platform komik digital panglegana sareng langkung ti 10 juta pamiarsa sapopoé. Deui ka arah ngagedekeun ayana Korea Koréa di pasar AS, kampanye disorot ku tempat: 60 lagu lagu teater na siaran. Salaku tambahan, sareng Perusahaan ngahasilkeun barang anu tiasa dicitak, OOH, digital, sareng sosial.

WEBTOON masihan penggemar buku komik sareng seniman platform intuitif pikeun nyiptakeun, nyebarkeun, sareng ngabagi komik asli. Diusahakeun sareng ngahasilkeun buzz di sakumna jasa pikeun pangguna anu énggal sareng anu aya, Sareng Perusahaan fokus kana "Pilarian Hormat" kampanye dina alat bercerita kuat ku WEBTOON pikeun nyiptakeun, bari ngagungkeun rupa-rupa komunitas skala anu ageung éta kenging: pangguna tiasa ngaksés rébuan carita dina naon waé genre ti sajumlah seniman - iraha waé, dimana waé, sareng gratis dina ios sareng Android.

Kéngingkeun janten pusat pikeun sakabéh kampanye, titik lagu, diarahkeun ku Matt Hoffman tina HB Films, ngarebut kualitas premium WEBTOON sareng pangalaman transportasi anu ditawarkeun. Potongan sinematik ditumpes kalayan ideu awéwé ngora dina sketchpad sateuacan morphing kana dunya buku komik surreal, sakumaha wéb pamirsa digambar kana carita na ngalangkungan aplikasi mobile WEBTOON.

"Kami hoyong ngajantenkeun lagu lagu salaku aspirasional sareng sinematik sabisa pikeun ngungkabkeun kemungkinan anu henteuna anu ditawarkeun platform WEBTOON - naha anjeun panyipta atanapi kipas buku komik pilari mendakan anu anyar," saur And Diréktur Kreatif Diréktur Joshua Dedi. "Kami mendakan yén anu tungtungna beungkeut komunitas WEBTOON mangrupikeun gairah pikeun carita-carita anu saé, ku kituna kami fokus dina kampanye perasaan parasaan anu biasa dirobih dina carita anu narik - nalika dunya ragrag sareng anjeun dina waktos anu dipaling ieu, atanapi anjeun nuju nyokot deui naon waé kasempetan anu anjeun pikahoyong. ”

Sareng Company tuang panari salaku pangguna WEBTOON ngambang kana dunya komik, kahontal ngaliwatan kombinasi pangaruh kaméra sareng VFX. Hoffman sareng DP David G. Wilson némbak anu ngalaksanakeun layar dina layar héjo kalayan kaméra Bolt, anu dirancang pikeun mindahkeun laju-laju ultra tinggi. Teater Listrik Koléksi dibawa pikeun mantuan nyieun alam dunya anu ngimpi-ida impian, kalayan musik-inspirasi perjalanan jalanna ku Beacon Street pikeun negeskeun perjalanan psychedelic.

Sakali sapotong pidéo réngsé, sareng Company ngintegrasikeun kreatif ti tempatna sareng photoshoot kalayan identitas merek WEBTOON anu menakna pikeun nganteurkeun kampanye padet pikeun nyetak, OOH, digital, sareng sosial. Ieu kalebet ngembangkeun branding kalayan logo 3D ngungkabkeun kanggo kampanye. Numutkeun ka Smith, And Company sareng WEBTOON milih tetep olahtalatah merek sederhana pikeun ngamungkinkeun visual nyanyi, sareng ngantepkeun pamiarsa ngahémat ideu nyalira, maén dina slogan kampanye "Milarian Hormat".

"Kami resep nyiptakeun kampanye anu holistik, langsung-ka-merek anu ngagabungkeun kaahlian urang dina nyusun strategi merek, desain, sareng filmmaking, "Cik Smith. "Kami ngartos tangtangan kampanye ambisius sapertos kieu, hususna pikeun merek anu difokuskeun ku pengguna sapertos WEBTOON, anu diwangun dina hiji panongton anu gumbira sareng gairah anu tiasa nyambungkeun titik-titik na. Syukur pisan, kami boga kapercayaan lengkep pikeun klién sareng, anu langkung penting, ideu sareng wawasan anu saé pikeun nyieun kampanye anu bakal ngagumbirakeun sareng ngagem penggemar buku komik. "

Klién: WEBTOON

Badan: Sareng Perusahaan
Diréktur Kreatif: Joshua Smith
Produser: Richelle Rothermich
Diréktur Seni: Ann Moon, Phillip Schorr
Perusahaan Produksi: HB Films
Sutradara: Matt Hoffman
Diréktur Fotografi: David G. Wilson
Produser eksekutif: John Beveridge
Produser: Brad Inggris
Desainer Produksi: Yordania Ferrer
VFX & Postproduction Company: Panggung Elektronik Koléksi
Produser: Sabrina Harrison
Pengawas VFX: Joshua Guillaume
2D Pembantosan: Andrew Siner, Ujala Saini
Artis CG: Corinne DeOrsay, Nagreg Gutkin
Pangropéa: Brian Raess
Warna: Nick Sanders
Bantuan warna: Ale Amato
Musik / Desain Sora: Beacon Street Studios
Penyusun: Andrew Feltenstein, John Nau
Produser Eksekutif: Leslie DiLullo
Desainer Sora / Campur: Rommel Molina
Asisten Campur: Mike Leone
SD senior / Produser Campur: Kate Vadnais
Ngeunaan Sareng Perusahaan:
Sareng Company mangrupikeun a Los Angelesagénsi kreatif -based damel sareng campuran anu saé tina gaya hirup inovatif sareng merek hiburan. Tina strategi kreatif sareng kampanye komprehensif pikeun nyitak, digital, sosial, sareng proyék gerak, karya urang urang garéja kana wawasan, dampak, kaahlian desain, sareng apresiasi pikeun nyarioskeun carita anu hébat.

AlertMe