imah » wartos » Avid Milih Kartu Codec Matrox M264 pikeun Kualitas High-Channel, XAVC Sénsor sareng Channel Generation salajengna

Avid Milih Kartu Codec Matrox M264 pikeun Kualitas High-Channel, XAVC Sénsor sareng Channel Generation salajengna


AlertMe

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video resep pikeun ngumumkeun éta karanjingan® urang FastServe | Server video Ingest ™ ayeuna ngadukung Matrox M264 S2 H.264 kartu codec pikeun saluran XAVC multi-saluran, saluran kerja produksi langsung. Kolaborasi téknologi ieu ngamungkinkeun kuat, generasi hareup FastServe | Pelayan pidéo ingest kanggo nyandian dugi ka dalapan aliran XAVC berkualitas sakaligus tina kaméra in-studio, satelit eupan, sareng sumber input sanésna. Cepat | Ingest bakal nunjukkeun kauntungan tina saluran multi-saluran HD sareng alur kerja 1080pXAVC di IBC 2019, dina karanjingan nangtung 7.B55.

Ngalengkepan poténsi XAVC

Dirancang pikeun ngabantosan warta live, warta olahraga, hiburan, sareng produsén multi-kaméra nungkulan tantangan ing baseband ingest, karanjingan Cepat | Pelayan video Ingest anu diintegrasikeun sareng kartu codec Matrox M264 S2 ayeuna tiasa nganteurkeun solusi anu didasarkeun sareng XAVC. Kamampuhan pengekodan / dekoding nepi ka dua 4Kp60 (XAVC 4K Intra Kelas 300 / 480 sareng XAVC 4K Long), 20 HD (Kelas XAVC 100 atanapi XAVC Long 25 / 50), atanapi 32 HD aliran-sacara real-time sareng panggunaan nol enol-M264 S2 ngamungkinkeun FastServe | Pangladén pidéo ingest sareng dukungan enkodasi anu pernah aya: dalapan XAVC Intra Kelas 100 HD atanapi saluran ingest 1080p gandeng sareng dalapan saluran proksi anu berkualitas luhur, anu langsung sayogi pikeun Edit Nalika Capture in Media Composer® sareng MediaCentral | Awan UX ™. Matrox M264 S2 nyadiakeun FastServe | Ingest pangbasajanna, paling gampang hartosna artos pikeun ngatur komputasi, nungtut, syarat-syarat XAVC berkat tinggi pikeun alur produksi langsung.

"The karanjingan Kulawarga FastServe dirancang pikeun ngagancangkeun alur kerja nungtut dinten ieu ku si penyiar tiasa kéngingkeun eusi anu langkung saé pikeun udara, sareng kartu codec hardware Matrox M264 parantos ngaktifkeun urang ngalakukeun éta kalayan FastServe | Ingest pikeun palaksanaan XAVC, "saur Eyal Stessel, Pangatur Produk Kepala Usaha Luhur - Pidéo Video di karanjingan Téhnologi. "KTP M264 parantos dilengkepan ku FastServe | Kalayan ingest sareng superpowers anyar pikeun kualitas XAVC instan sareng dénsitas naekeun sahingga rai tiasa gancang sareng gampang ngaksés, ngédit, sareng ngabagi langkung seueur gambar ti kantos sateuacanna, pamustunganana ngabantosan tim produksi pikeun nganteurkeun carita berita pangsaéna sareng sinyalna olahraga live mungkin. "

"Kartu Matrox M264 parantos ngabantosan ngalaksanakeun pelayanan ingest anu parantos langkung berharga dina karanjingan Cepat | Platform ingest, ”saur Alberto Cieri, Sutradara Senior Jualan sareng Pemasaran, Matrox Video. "Integrasi tina kartu M264 kalayan FastServe | Ingest teu lancar, tapi anu langkung penting, ngamungkinkeun karanjingan langsung naroskeun jurang XAVC 1080p anu disayogikeun ku panyiar, khususna pikeun saluran kerja multi-saluran. Kami ningali kami HD sareng kartu codec anu sanggup 4K ngarobih ieu server ingest kalayan panyokong tingkat salajengna / pangrojong decode. "

Kartu codec Matrox M264 tiasa katingal dina aksi di IBC 2019 ti Séptémber 13-17 dina nangtung B15 (Matrox) sareng B55 (karanjingan) di Balé 7.

Ngeunaan Matrox Video
Matrox Video nyaéta téhnologi jeung pamimpin pasar dina widang 4K, HD, sareng SD na vidéo vidéo vidéo sareng software pikeun gancangan éncérasi H.264, ngédit péditan, audio / video input / kaluaran, ngalirkeun data, konversi sinyal A / V, server newak / playout, sistem kanal-in-a-box, sareng CGs. Teknologi-unggul pangajén Matrox's kakuatan kakuatan sauntuyan pinuh layar platform kreasi sareng pangiriman anu dipaké ku siaran, telcos, operator kabel, fasilitas pos-produksi, produser acara live, videographers, sareng professional A / V di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1976, Matrox nyaéta perusahaan anu pribadi di kantor puseurna di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.matrox.com/video.

Kontak Matrox Media:
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 1 (514) 822-6000
website: www.matrox.com


AlertMe