imah » wartos » Mimitina 7 "Parikesit Wireless Monitor / panarima ti SmallHD Tempo fokus 7 baud 500 RX di NAB Booth C5725

Mimitina 7 "Parikesit Wireless Monitor / panarima ti SmallHD Tempo fokus 7 baud 500 RX di NAB Booth C5725


AlertMe

SmallHD nawarkeun fokus 7 baud 500 RX tujuh inci HD monitor nirkabel layar rampa ku Teradek panarima diwangun katuhu dina. Featuring hiji tampilan viewable terangan 1000-nit, Full HD resolusi, ngarah parabot software industri, sarta handles lightweight ergonomic, serbaguna ieu fungsi alat duanana sakumaha monitor a affordable, diréktur nirkabel urang ogé monitor caang dina kaméra.

Diwangun dina fokus 7 platform touchscreen monitor, fokus 7 baud 500 RX pitur standar industri Teradek panarima baud. alat penting ieu dirancang pikeun nampa video nirkabel tina Teradek pamancar baud 500 na SmallHD pamancar / monitor dina jarak nepi ka 500- kaki garis-of-tetempoan. Fokus 7 baud 500 RX (jeung sagala monitor nirkabel SmallHD) effortlessly masangkeun nalika duanana nu RX na TX nu disetel ka Papasangan Mode di ménu Setélan wireless.

Transmisi ti SmallHD TX monitor / pamancar atawa Teradek pamancar tiasa multicast mun nepi ka opat fokus baud 500 RX urang sakaligus. Hal ieu ngamungkinkeun kombinasi anggota awak kaasup direksi, DPs, DITs Mimiti AC urang, LDs atanapi batur pikeun nempo live nyokot, sawangan tur marios adegan, untethered.

Sistim nu merenah streamlines workflow nirkabel. Dina némbak has, anu fokus baud TX ngalirkeun monitor atawa Teradek pamancar anu diposisikan dina kamera, nyambung via HDMI atawa kabel SDI. Fokus 7 baud 500 RX boh bisa narima sinyal dikirimkeun atawa migawé salaku hiji monitor dina kaméra lamun disambungkeun ka sumber video ngaliwatan hiji HDMI sambungan kabel.

Fokus 7 baud monitor nyadiakeun, 1920 x 1200 layar harti luhur terangan-viewable, featuring 323 dénsitas piksel-per inci. Kalayan ngolah warna 10-bit, éta mintonkeun tangga nada Warna 75% DCI-P3. Pikeun nempoan merenah ku sababaraha crewmembers, anu monitor nyadiakeun hiji lega, 160 ː nempo sudut, horisontal tur vertikal.

SmallHD monitor layar rampa ngagunakeun panganteur software OS3 na PageBuilder pamaké SmallHD urang, nyadiakeun parabot profésional rusuh-customizable kaasup HD Gelombang, Vectorscope, Palsu Warna na Pokus mantuan / Peaking, Anamorphic De-squeeze, Framing Panungtun, sarta neundeun LUTs 3D taya via kartu SD. A diwangun-di full-ukuran slot kartu SD nyadiakeun malah leuwih utiliti, temahna aplikasi tina LUTs real-time 3D, propil monitor, sarta Overlays Gambar pikeun cocog makéna. Pikeun pullers fokus, Teradek RT Screen Overlay bisa diaktipkeun dina monitor, nu ngamungkinkeun markings jarak ka muncul dina layar sacara real-time, ngaleungitkeun kudu glance di Unit leungeun kana estimations jarak ganda-cek.

Fokus 7 baud 500 RX téh gampang pikeun nanganan. Hiji set tina gampang-Pakem handles asalna baku jadi unit gampang balances antara leungeun. Ka Gunung dina kaméra atawa pakakas séjénna, unit ieu dilengkepan opat 1/4 "threads -20 na hiji pilihan 7 inci Dengdekkeun Arm ningkatna aksesori. The serbaguna Dengdekkeun Arm employs sapatu tiis kaméra urang nyadiakeun Dengdekkeun dumasar gesekan-pikeun gampang adjustment monitor.

dua terpadu Sony liang batré L nawiskeun kakuatan pikeun sistem. Ogé accommodates swapping panas, jadi accu bisa disilihtukeurkeun tanpa powering handap. Ngawasa mirrorless na DSLR leutik kaméra jeung monitor fokus, a Kaluaran 7.2V Power anu disadiakeun. SmallHD kabel adaptor batré individu nu pakait jeung tipe batréna kaméra urang bisa dibeuli nyalira.

Fokus 7 baud 500 RX ukuran 6.9 "/ 17.5cm lega, 4.7" / 11.9cm tinggi, 1 "/ 2.5cm jero, sarta ngabogaan beurat 17.20-oz / 0.48kg. Ieu aya langsung ti jaringan global resellers SmallHD tur mitra. MSRP keur fokus 7 baud 500 RX nyaeta $ 1699. Kanggo inpo nu leuwih lengkep atanapi kana tatanan online, mangga buka: smallhd.com/focus7-bolt

###

ngeunaan SmallHD

Diadegkeun dina 2009, SmallHD geus nyieun ngaran salaku innovator ngarah tina dina kaméra solusi ngawaskeun pikeun cinematographers profésional, videographers, sarta photographers di sakuliah dunya. Birokrat di hareup di dunya harti luhur monitor dina kaméra, SmallHD terus nyorong amplop tina naon mungkin dina dina kaméra, studio jeung produksi mintonkeun. www.smallhd.com

###

kira-kira Vitec Leyuran kreatif

Kantor pusatna di Southern California, AS, Leyuran Kreatif (CS) desain na manufactures produk premium pikeun pilem jeung produksi video pausahaan, siaran, Birokrat eusi bebas sarta usaha. Wanadri teh merek Teradek, Produk SmallHD, sarta kayu Kamera CS anu dipaké di sakuliah dunya keur pilem, tivi, olahraga, warta, acara live na streaming online. CS boga manufaktur sarta puseur R & D di AS jeung Israél jeung produk urang nu sadia via mitra global kami sarta website anu urang sorangan.

###

A snapshot The Vitec Grup purwakarta

Vitec mangrupakeun panyadia global ngarah produk premium branded na leyuran ka pindah saum sareng tumuwuh "newak gambar na kandungan nyiptakeun" pasar.

Vitec'S konsumén kaasup broadcaster, Birokrat eusi bebas, photographers sarta usaha, tur kagiatanana urang ngandung: desain, pabrik jeung distribusi produk kinerja high- na leyuran kaasup ngarojong kaméra, kaméra dipasang asesoris éléktronik, sistem kaméra robotic, prompters, lampu LED, mobile kakuatan, monitor, tas, kontrol gerak jeung alat ngurangan bising.

Kalawan karyawan ngadeukeutan 1,800 sakuliah dunya 13 nagara béda, pausahaan ieu dikelompokeun dina tilu bagbagan: Imaging Leyuran, Leyuran Produksi jeung Leyuran Kreatif.

nu Vitec Grup purwakarta kadaptar di Bursa Saham London jeung pendapatan 2018 of £ 385.4 juta.

Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina: www.vitecgroup.com

###

Pikeun poto tambahan sarta warta lianna, mangga buka www.aboutthegear.com

Émbaran Disusun ku Lewis Communications: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe