imah » wartos » Mitra CNN sareng Compadre kanggo 2020 Pilkada Pilihan

Mitra CNN sareng Compadre kanggo 2020 Pilkada Pilihan


AlertMe

Badan Pemasaran Kreatif Ngembangkeun Sistem Promosi Pikeun Ngahasilkeun Lansekap Pamilihan; Produksi Streamline kanggo Tim internal CNN

Agen pamasaran kreatif Compadre parantos gawé bareng sareng CNN ngadamel pakét promosi multiplier pikeun sinyalna pamilihan 2020 na. Bungkusan anu dicandak salami kalungguhan nepi ka debat Démokratik munggaran sareng bakal teras-terasan ngalangkungan pamilihan wengi 2020.

Kalayan langkung seueur kajadian, calon, sareng sinyalna ti kantos sateuacanna, siklus pamilihan ieu meryogikeun pakét anu tiasa ngandung aliran inpormasi tanpa kaleungitan masalah anu nyata. Sapertos kitu, kréspor diideuan ku konsép, "Sorangan," anu ngamangpaatkeun grafik pikeun masihan fokus kana subjek anu paling penting pikeun pamirsa. Bungkusan ngamajukeun ekspektasi, kustomisasi, sareng adaptasi nalika mekar dina siklus pamilihan 2020.

"Kanggo pakét politik 2020 kami, kami nantang Compadre pikeun nganteurkeun solusi anu henteu ngan ukur kagunaan kana rupa-rupa kagiatan, tapi ogé ngagaduhan gaya anu ngan ukur CNN," saur Whit Friese, VP sareng Diréktur Kreatif Grup, CNN. "Compadre ngembangkeun anu jelas, solusi branded CNN yén tim internal urang tiasa kalayan gampang nerapkeun sareng adaptasi kana seueur kaperluan urang dina sasih 15 salajengna."

Compadre ngirimkeun pakét pamilihan 2020 via MOGRTs (template grafis gerak) anu éditor CNN gampang diénggalkeun dina Premiere. Sistem ieu nawiskeun langkung gancang, langkung alim aliran produksi anu ngaleungitkeun kabutuhan ngadamel update grafis saatos Balukar. Marengan pakean udara sareng digital, Compadre ogé nyayogikeun CNN dina toolkits pikeun sosial sareng di luar bumi.

"Kalayan seueur informasi anu ngalayang sakitar siklus pamilihan ieu, éta tujuan urang, sareng CNN, pikeun nyederhanakeun," saur Curtis Doss, Diréktur Kreatif Eksekutif, Compadre. "Sederhakeun bentang kanggo pamirsa, sareng nyederhanakeun alat grafis kanggo tim internal CNN. Kami bogoh sirah-scratcher tugas, sahingga ngabantosan CNN ngajantenkeun seueur bagéan gerak pamilihan 2020 mangrupikeun pas pikeun urang. "

Paket pamilihan CNN 2020 mangrupikeun proyék panganyarna ti Compadre, anu diluncurkeun dina bulan Juni taun ieu sareng parantos nyiptakeun kampanye pamasaran sareng idéntitas merek pikeun Freeform sareng The CW.

Klién: CNN

Diréktur kreatif: Sean Houston

Produser Senior: Nicole Giles

Redaksi / Produser: Stephen Taylor

Desainer Senior: Brandon Campbell

Diréktur Akun: Lara Hurst

Badan Pemasaran Kreatif: Compadre

Pamilik Co / Présidén: Robert Blatchford & Chuck Carey

Kapala Produksi: Jessica Scharer

Diréktur Kreatif Eksekutif: Curtis Doss

Panulis / Strategist: Mika Saulitis

Strategist: Dave Abel

Produser: Eunice Kim

Koordinator: Brent Lang

Desainer: Eunha Choi, Ilya Tselyutin & Shawn Lee

Kalungguhan Desainer / Animator: Jessica Coogan

Desainer / Animator: Jeremy Alcock, Jessica Coogan, Dave Drage & Justin Bakies

Éditor: Aaron Cullen & Dave Tousignant

Asistén Éditor: Evan Tarne, Kerry Simester & Krista Haitz

Musik: Syn


AlertMe