imah » wartos » FXhome Mitra kalawan Foundry mun ngahijikeun 3D Kamera Tracker kana HitFilm di NAB 2019

FXhome Mitra kalawan Foundry mun ngahijikeun 3D Kamera Tracker kana HitFilm di NAB 2019


AlertMe

HitFilm Pamaké Pro Bisa Ayeuna Aksés CameraTracker Ku Foundry Dina HitFilm Pro

Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) Ngumumkeun dinten eta geus partnered kalawan Foundry (www.foundry.com), Alat pamekar ngarah tina software pikeun industri media, hiburan, jeung desain digital, jeung ngahijikeun teknologi CameraTracker Foundry urang langsung kana HitFilm. HitFilm nyaeta FXhome urang industri-populer na rohangan ngédit video na compositing software ku komunitas pamaké global leuwih 3.8 juta filmmakers, rai jeung seniman.

Salaku hasil tina integrasi ieu, HitFilm rai jeung seniman bisa ngakses hiji tracking terpadu gerak atanapi alat cocok-pindah ti dina Kala HitFilm, anu bakal ngidinan seniman nyieun kaméra maya anu gerak cocog yén tina kaméra aslina tanpa kantos gaduh ninggalkeun lingkungan HitFilm. Nyukcruk gerakan kaméra di footage 2D nyandak seniman pikeun nambahkeun objék 3D maya pikeun footage 2D.

"Tim ngembangkeun FXhome geus teuas jam gawé ngembangna di set fitur sarta kamampuhan of HitFilm dina upaya daya tarik pikeun beuki loba seniman jeung workflows beuki canggih. partnership tech kami kalawan Foundry mangrupa penyuluhan usaha anu, "ceuk Josh Davies, pangadeg sarta CEO FXhome. "Sedengkeun ciri tina HitFilm anu éksténsif - ku toolset dirancang ngingetkeun rai na compositors sadaya tingkat skill - ditambah kaméra 3D Tracker nu geus earned nu reputasi na hormat masarakat téh win rongkah pikeun konsumén urang."

"Kami delighted mun pasangan kalayan FXhome on proyék ieu. Simkuring hoyong ngadamel teknologi Foundry urang malah leuwih diaksés ka generasi saterusna seniman VFX sarta kami geus thrilled babagi ieu alat compositing groundbreaking ti Nuke kalawan pamaké HitFilm, "nyebutkeun Christy Anzelmo, Grup Produk Manajer, Foundry.

Kaméra Tracker di HitFilm: Kumaha Dupi eta Gawé?

Foundry urang Kamera terpadu Tracker di HitFilm ulangan gerak kaméra 2D kalawan kaméra 3D animasi, sahingga seniman pikeun elemen 2D / 3D komposit akurat jeung rujukan ka kaméra aslina dipake keur makéna. pilihan Perbaikan, fitur sawangan 3D canggih tur distorsi lénsa nanganan ngaronjatkeun efisiensi sarta akurasi dina tugas tracking trickiest.

Kalawan CameraTracker kana, seniman HitFilm tiasa lagu gerak kaméra dina urutan 2D atanapi stills nyieun kaméra 3D animasi atawa awan titik jeung adegan numbu ka ngajawab. Anjeun tiasa sacara otomatis lagu fitur, tambahkeun Arék pamaké atawa lagu ti titik Tracker jeung topéng kaluar objék pindah.

Bedah na kasadiaan

Téknologi kaméra Tracker karek-terpadu ti Foundry bakal sadia engké taun ieu. Leuwih rinci bakal sadia dina peluncuran.

ngeunaan Foundry

Foundry tumuwuh software kreatif pikeun industri desain, média jeung hiburan digital. Sareng warisan 20-taun sarta portopolio produk-unggul pangajén, Foundry kamajuan seni tur téhnologi tina pangalaman visual dina partnership kalayan pamingpin kreatif di sakumna dunya.

Klién tur mitra kaasup studio pilem fitur utama jeung imah pos-produksi kayaning Pixar, ilm, MPC, Walt Disney animasi, Weta Digital, DNEG, sarta Framestore ogé otomotif, footwear, apparel jeung téhnologi pausahaan kayaning Mercedes, New Balance, Adidas sarta Google. mitra Foundry jeung pausahaan ieu pikeun ngajawab tantangan visualisasi kompléks keur ngasupkeun ide luar biasa kana kanyataan.

produk parusahaan anu dipaké pikeun nyieun breathtaking épék visual urutan dina rupa-rupa film fitur, video-on-paménta, televisi jeung commercials. software Foundry éta integral dina pembuatan tina unggal VFX Oscar-unggul pilem, nempokeun TV-unggul pangajén sarta komérsial pikeun leuwih ti dasawarsa.

Diadegkeun dina 1996, Foundry ieu kantor pusatna di London, jeung staf 300 sarta ayana di AS, Cina, Jepang, Australia sarta Éropa. Dina 2015, Bursa Saham London ngaranna Foundry salah sahiji "Pausahaan 1000 mun mere ilham Britania". Ieu rutin pitur dina The Minggu Times 'Tech Lagu salaku salah sahiji panggancangna-tumuwuh pausahaan téhnologi swasta Britania urang.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.foundry.com

Produk kami: Nuke, Hiero, ameng, tatanÃ, Flix, Athera, Modo, Colorway.

© Foundry, ngaran logo na produk na keur mérek dagang kadaptar di Inggris, AS jeung / atawa nagara séjén.

ngeunaan FXhome

Dina 2011, FXhome diatur kaluar dina misi nu ngabuktikeun yén kelas profésional parabot pos-produksi bisa dijieun sadia ka dulur. hasilna éta HitFilm, hiji na rohangan ngédit sadaya-dina-hiji video na software épék visual - di hiji fraksi biaya parabot baku industri lianna.

  • Dalapan taun sarta 3.8 juta pamaké engké, HitFilm mangrupa salah sahiji parabot software pos-produksi anjog di industri, maturan pilihan software pikeun munculna tur éditor pro sapuk.
  • Naon dimimitian salaku gagasan badag dina APBN saeutik, geus dipelak pikeun gerakan global creatives anu babagi visi HitFilm urang keur masa depan software video na Imaging. Kalawan babarengan, biologi teu ukur diwangun salah sahiji pangalusna VFX sarta na rohangan ngédit parabot di industri - tapi komunitas seniman anu mere ilham na diajar ti unggal lianna.
  • Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.fxhome.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!