imah » wartos » mitra Globecast kalawan TechTV pikeun ngjalankeun HD channel gaya hirup TechStorm di Asia

mitra Globecast kalawan TechTV pikeun ngjalankeun HD channel gaya hirup TechStorm di Asia


AlertMe

Globecast, anu panyadia solusi global pikeun media, ngumumkeun eta geus partnered kalawan TechTV keur peluncuran HD channel TechStorm, saluran gaya hirup digital URANG SUNDA SAKUMNA ngeunaan papanggihan inovatif coolest jeung carita tina pangusaha anu dilakukeun ku maranehna kajadian. saluran anu launching sakuliah Asia jeung anu mimitina aya dina platform bayar-TV utama di Singapura.

Globecast ieu nyadiakeun layanan playout pinuh, kaasup narima playlist jeung eusi pikeun ngawangun saluran, Nyiapkeun eusi éta, kalawan na rohangan ngédit tur patuh dilumangsungkeun lamun diperlukeun. saluran anu lajeng uplinked ku Globecast mun MEASAT-3 keur sebaran.

TechStorm bakal beuki sadia on platform bayar-TV di sakuliah Asia, via IPTV, Kabel, DTH (langsung-to-ngarep) jeung layanan bayar-TV OTT. Numutkeun TechStorm, éta "meets hiji paménta pasar rising na unmet buang sorotan dina carita tina papanggihan luar biasa, gadget na pangusaha kalayan penemuan anyar maranéhna yén sabenerna mere ilham na pasar thrill rupa-rupa."

Debbie Lee, ngadegkeun TechStorm, ngadawuh, "Kami digali pasar taliti pisan dina watesan suppliers jasa media. Kami ahli dina nyieun na acquiring eusi na pamahaman rasa leuleuy jeung karesep ti panongton Asia. Globecast nyaeta vastly dialam lengkep understands naon urang kudu. kaahlian nu Globecast tim urang jeung kumawula ka tugas téh hebat, nyadiakeun suite dinamis acan tahan tina jasa, sadaya ti supplier tunggal. "

Stephen Lee, Kepala permanén Penjualan, Globecast Asia, commented, "TechStorm mangrupa konsép metot sarta kami geus pisan pleased geus dipilih salaku pasangan teknis pikeun peluncuran sarta kasuksésan lumangsung. Kami ngagunakeun rupa-rupa téknologi jeung kaahlian mawa saluran ka pasar, gawe raket jeung tim maranéhna pikeun ngarti duanana kaperluan maranéhanana sarta kaperluan operator sakuliah wilayah Jawa Barat. "


AlertMe

Luncat

Luncat mangrupakeun agénsi komunikasi B2B nu nyadiakeun PR bespoke, pamasaran jeung jasa kreatif pikeun pausahaan téhnologi peuntas industri video profésional, ti akuisisi eusi liwat pangiriman pikeun imah.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!