imah » wartos » Luma Toel Mitra kalawan Frame.io di NAB 2019 manjangkeun Beunghar, kolaborasi Garapan Antara Frame.io na LumaFusion

Luma Toel Mitra kalawan Frame.io di NAB 2019 manjangkeun Beunghar, kolaborasi Garapan Antara Frame.io na LumaFusion


AlertMe

Seamless Pamaduan nyandak rai LumaFusion mun kolaborasi kalayan Frame.io Media tanpa Ninggalkeun App Mobile Edit;

Nyata Elevates kolaborasi Mobile Bioskop Edit workflow

Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) Dinten ngumumkeun hiji partnership integrasi jeung industri produksi pos urang ngarah kolaborasi review sarta persetujuan platform, Frame.io (www.frame.io).

Salaku hasil tina integrasi ieu, LumaFusion rai ayeuna bisa kolaborasi kalayan Frame.io média tanpa ninggalkeun Kala LumaFusion, éféktif nyieun hiji bioskop mobile pangalaman kolaborasi murni kalawan platform na lega-euyeub fitur diadopsi paling kolaborasi dina pasaran.

Mobile Bioskop Tech kolaborasi workflow

Integrasi antara Frame.io na LumaFusion nyaeta komprehensif sarta éksténsif. Ku nyieun hiji workflow seamless antara dua peron, luma Toel geus ngaleungitkeun kudu kaluar ti LumaFusion Kala pikeun nempoan na ngabales komentar, tanda asup jeung kaluar titik dina urutan video tur babagi pamanggih tambahan kalayan tim disparate sarta klien. Kabéh Frame.io média nembongan dina perpustakaan LumaFusion, sarta tanpa kedah pikeun ngundeur média ka alat ios. Hasilna, rai ayeuna bisa ngédit babarengan pamandangan a, tambahkeun komentar na kirimkeun eta deui Frame.io bari ukur ngundeur media diperlukeun langsung ka alat.

integrasi ieu ogé nyadiakeun tabungan waktos signifikan pikeun Birokrat eusi, mere aranjeunna kasempetan pikeun ngédit mimiti, meunang eupan balik mimiti, sarta manggihan masalah mimiti. LumaFusion rai malah tiasa ngalereskeun masalah jeung édit bari tetep di lokasi némbak.

Bedah na kasadiaan

Integrasi Frame.io bakal sadia dina LumaFusion v2.0 nu bakal disadiakeun engké cinyusu ieu. Ieu bakal fitur bébas nambahkeun-on pikeun konsumén anyar jeung aya anu gaduh rekening Frame.io.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep atanapi mésér LumaFusion kalawan integrasi Frame.io, mangga buka www.luma-touch.com atanapi ngundeur LumaFusion dina App Store.

Ngeunaan luma Toel, LLC

Luma Toel mangrupakeun tim ti insinyur gairah, désainer, sarta profésional video dedicated ka ngembangkeun sarta rojongan ti software média exceptionally kreatif. Ko-pendiri Chris Demiris na Terri Morgan anu jawab rarancang jeung ngembangkeun sababaraha ngarah ngedit video na épék produk on ios sarta Windows.


AlertMe