imah » wartos » MOG System Ingest Tengah kalawan ingest langsung kana Adobe Kreatif Awan
MOG na AdobeCreativeCloud
MOG na AdobeCreativeCloud

MOG System Ingest Tengah kalawan ingest langsung kana Adobe Kreatif Awan


AlertMe
[Portugal, 8 Januari 2019] MOG Panyiaran, Anu supplier lingkup sadunya anu diwangun tungtung-to-tungtung solusi pikeun média profésional, dinten announces integrasi pinuh ku parabot ingest sentral anak - duanana keur mxfSPEEDRAIL jeung garis produk SKYWATCH - kalawan Adobe® Kreatif Cloud®.

professional Media nyanghareupan hiji pasar pisan nuntut kalawan proliferasi of anyar téknologi, sistem, platform jeung alat. Meunangkeun eusi siap kalawan kualitas maksimum sarta on deadlines pondok téh kudu-kudu kamampuhan. Kalawan nu di pikiran, platform MOG sentral ingest alamat tantangan média jeung ngajadikeun ingest, transcoding, scheduling, sarta exporting operasi gampang jeung gancang. Sistim nu ngarojong puluhan format na téh pinuh patuh kalayan sagala lingkungan redaksi jeung workflows.

MOG parabot ingest sentral geus nyadiakeun pangrojong pikeun tumuwuh workflows file kalawan Adobe Premiere® Pro sarta Adobe Media Encoder. Ayeuna integrasi nu ngawengku rojongan lengkep pikeun Adobe Kreatif Awan. A pamaké, naha dina sistem mandiri atawa jaringan disambungkeun, bisa kalayan gampang newak atawa ingest eusi, nyandak kaunggulan tina automation MOG sarta parabot transcoding nyieun sekuen mawa média kana aktip Adobe Kreatif Awan dina hambalan tunggal. Aya butuh parabot tambahan atawa léngkah dina workflow nu: eusi nyaeta langsung sadia pikeun digawé kreatif, pos-produksi, jeung distribusi.

MOG jeung Adobe geus gawé bareng saprak 2012 pikeun ngagancangkeun workflows média sarta nyieun infrastructures tapeless siaran hareup-buktina, duanana keur SD na HD lingkung. Pikeun manggihan nu leuwih seueur tentang integrasi anyar mangga buka: www.mog-technologies.com/adobe-cloud-integration.

ngeunaan MOG

MOG Panyiaran breathes inovasi saprak dinten salah. Hiji tim cemerlang para ahli média geus ngembangkeun perpustakaan média-kelas dunya, kaayaan sahiji sistem siaran seni, sarta platform interaktif tur multi eusi dumasar-awan nu nyandak éta Dursasana kuat wae komunitas ukuranana. Komunitas anu ayeuna bisa babagi, ulin, nyambung jeung transformasi sagala jenis eusi kana pangalaman maya jujur.

téhnologi MOG nawarkeun téknologi pamungkas pikeun nyambungkeun komunitas, anjog ka Dursasana deeper, pangaweruh gede, lingkungan immersive jeung paripolah harepan.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!