imah » wartos » MOG Ngahijikeun NewTek NDI® kana mxfSPEEDRAIL

MOG Ngahijikeun NewTek NDI® kana mxfSPEEDRAIL


AlertMe

MOG Panyiaran, supplier sadunya pikeun solusi tungtung-to-end pikeun média profesional, ayeuna ngumumkeun dukungan pinuh NewTekNDI®, téknologi IP anu paling umum dianggo sareng dianggo di dunya pikeun ngangkut pidio, audio sareng metadata langkung saé standar 1Gb. Jaringan Ethernet.

Integrasi ieu ngandung harti yén solusi ingest sentral MOG ayeuna tiasa ngadukung input / kaluaran NDI pikeun ngarékam sareng produksi langsung kalayan mediaNDI anyar mxfSPEEDRAIL, aplikasi software anu dirancang khusus pikeun ngadukung gerbang video NDI pikeun ngarekam opat aliran NDI dina karanjingan, OP1a, QT, MP4, XDCAM, XDCAM EX, XAVC, FLV, HLS, MPEG-DASH, WebM, MPEG-DASH WebM, MPEG-TS, Matroska, sareng format IMF. Solusi ngajamin produksi vidéo streaming pang éfisiénna anu mungkin, kalayan henteu peryogi satelit treuk atanapi RF infrastruktur.

Salaku tambahan, mxfSPEEDRAIL's mediaREC, mediaLIVE, sareng mediaPLAY ogé bakal ngahijikeun lengkep protokol standar NDI, ngajamin kalenturan maksimum pikeun lingkungan produksi nasabah:
• mediaREC mangrupikeun Perekam Video NDI / IP / SDI pikeun produksi eusi, pasca produksi, pagawean, sareng distribusi, dugi ka résolusi 8K. mediaREC mangrupikeun sistem ngarékam SDI multi-format anu kuat sareng fleksibel anu tiasa nangkep sinyal baseband sareng IP Live.
• mediaLIVE tiasa nyerep NDI, RTMP, HLS, MPEG-TS sareng aliran video live sanésna sacara real-time sareng ngompréskeunana pikeun disebarkeun ka pamirsa, nganteurkeun kualitas pidéo pangluhurna sahenteuna dina bitrates minimum sareng latency. Kalayan seueur édisi streaming média sosial sapertos Facebook, YouTube Live, Twitch atanapi Periscope.
• mediaPLAY mangrupikeun solusi playout saluran anu disesuaikan pikeun NDI / IP / SDI channel originization, management, delivery and play-on-air kalayan master control switch sareng clip playback sareng ngamungkinkeun multi-format sareng multi-résolusi, dugi ka 8K.

MOG Panyiaran mxfSPEEDRAIL nawiskeun solusi anu terpusat anu ngamungkinkeun para pelanggan pikeun ngaronjatkeun workflows pikeun ngarékam sareng streaming video tanpa dugi ka workstations high-end kalayan prasarana anu kompleks, sahingga prosés pangémutan gampang sareng saderhana.
"Dunya vidéo ieu pindah ka komputer, software, sareng jaringan. MOG Panyiaran mxfSPEEDRAIL sareng NDI nawiskeun solusi kiriman pidéo anu terintegrasi sareng ongkos, sabab NDI tiasa disebarkeun dina jaringan anu sanés tanpa inpormasi jaringan anyar, ”saur Michael Kornet, wakil presiden eksekutif sareng manajer umum NDI pikeun NewTek. "Henteu kedah diperyogikeun ngirimkeun sareng IP dumasar kana alat anu nyiptakeun jaman efisiensi, tabungan ongkos sareng kreatip."

ngeunaan MOG
MOG Panyiaran breathes inovasi saprak dinten salah. Hiji tim cemerlang para ahli média geus ngembangkeun perpustakaan média-kelas dunya, kaayaan sahiji sistem siaran seni, sarta platform interaktif tur multi eusi dumasar-awan nu nyandak éta Dursasana kuat wae komunitas ukuranana. Komunitas anu ayeuna bisa babagi, ulin, nyambung jeung transformasi sagala jenis eusi kana pangalaman maya jujur.
téhnologi MOG nawarkeun téknologi pamungkas pikeun nyambungkeun komunitas, anjog ka Dursasana deeper, pangaweruh gede, lingkungan immersive, sarta paripolah harepan.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal MOG Panyiaran, Mangga buka: www.mog-technologies.com atanapi angkat ka Toko Pusat NDI: www.ndicentral.com/store/, tab Live Production sareng Rékam.
Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal mediaNDI, buka: bit.ly/2Ro0qQV

Ngeunaan NDI®
NDI aya di tangan jutaan nasabah di sakuliah dunya sareng ngamungkinkeun sababaraha sistem video pikeun ngaidentipikasi sareng komunikasi saling-aling tina IP. NDI tiasa encode, ngirimkeun sareng nampi seueur aliran anu kualitasna luhur, laténna low, video pigura-akurat sareng audio sacara real waktos. Ieu aya mangpaat pikeun alat pidéo anu aya hubunganna di jaringan, kalebet kaméra, converters, mixer video, sistem grapik, kartu néwak, sareng seueur alat produksi anu sanés. #NDIcentral
Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal NewTek Mangga angkat ka NDI®: www.ndicentral.com/


AlertMe
Tuturkeun Kami:
Tuturkeun Kami:

tulisan panganyarna ku MOG Panyiaran (tempo sadaya)