imah » wartos » Langkung Accolades pikeun sigma 14-24mm F2.8 Seni 70mm F2.8 makro Art Datang Kana Pokus Libur Ieu Usum

Langkung Accolades pikeun sigma 14-24mm F2.8 Seni 70mm F2.8 makro Art Datang Kana Pokus Libur Ieu Usum


AlertMe

Ronkonkoma, Ny - Désémber 4, 2018 - Sigma Corporation of America, Anjog masih poto na bioskop lénsa, kaméra, flash na produsén aksésori, nyaeta thrilled ka ngembarkeun Art lenses na panganyarna - nu ultra-sudut lega bentang stunner 14-24mm F2.8 jeung master macro 70mm F2.8 - geus ngahormatan jeung opat panghargaan bergengsi ragrag ieu. Di 2018 Poto Ditambah Expo, anu Lucie Awards Téknis ngaranna teh Seni sigma 14-24mm F2.8 DG HSM taun ieu sacara Best Wide Angle ngadeukeutkeun lénsa jeung Sigma 70mm F2.8 DG makro Art taun ieu sacara Best lénsa tujuan husus. Poto digital ogé kaasup duanana lenses dina pilihan 2018 rai na 'Awards salaku gear fotografik pangalusna taun.

"The kulawarga sigma téh bungah ningali lenses Art panganyarna kami nampi pangakuan well-deserved ti industri. parusahaan urang strives pikeun mempermudah ekspresi artistik photographers 'ku crafting produk nu nangtung kaluar kalawan kualitas luar biasa, nilai rongkah sarta nyorong amplop dina inovasi, " ceuk Tandaan Amir-Hamzeh, Presiden, sigma Corporation di Amérika. "Urang sunda ningali pisan eusi endah dijieun ku shooters sigma jeung kami ngarasa reueus yén gear kami nyandak eta unleash kreativitas maranéhanana ka fullest".

Ngeunaan Seni sigma 14-24mm F2.8 DG HSM

Dirancang pikeun 50-megapiksel tambah kaméra, anu 14-24mm F2.8 DG HSM Art achieves nu seukeutna gambar lénsa Art legendaris kalayan tilu elemen FLD kaca, tilu elemen kaca SLD, sarta tilu elemen lénsa aspherical, kaasup salah sahiji 80mm precision tinggi kaca dijieun unsur aspherical. Kalawan deukeut enol distorsi (kirang ti 1%) jeung minimal aberration chromatic transverse, flare na ngalangkang, anu sigma 14-24mm nawarkeun kacaangan F2.8 konstan sapanjang rentang zum na delivers kualitas gambar optimal dina unggal fokus panjang tur shooting kajauhan. The-speed tinggi,-akurasi tinggi pokus otomatis ngamungkinkeun photographers candak luar biasa, dina-dina-moment gambar nu nangtukeun hiji baku anyar di jaman tinggi-resolusi beredar. shooters outdoor bakal ngahargaan dust- jeung Santika-buktina konstruksi jeung sealing husus dina sambungan Gunung, ring fokus manual, ring zum sarta sambungan panutup. Jeung popularitas tumuwuh dina multi-kaméra VR videography, a Front Service Konversi anyar nyaeta sadia pikeun ngarobah ka tiung buleud pikeun ieu aplikasi husus. Ieu aya di Nikon, Canon sarta sigma kaméra mounts pikeun $ 1,299.00.

ngeunaan sigma 70mm F2.8 DG makro Art

Salaku lénsa makro pangheulana gabung dina sigma Art garis, anu 70mm F2.8 DG makro Art prioritizes kinerja optik di unggal jarak fokus. Crafted kalawan, ngambang, mékanisme fokus dua-group nambahan ngaleutikan aberration, éta ngahasilkeun resolusi optimal sarta kajelasan. Featuring a coreless motor DC anyar, lensa anu dilengkepan kinerja pokus otomatis pisan rata. Sajaba ti, eta integrates sistem fokus-demi-kawat pikeun nyaman jeung tepat fokus. Éta kapal di Canon, Sigma jeung Sony E kaméra mounts pikeun $ 569.00.

Ngeunaan sigma Corporation

Craftsmanship. Precision. Kumawula. Kusabab 1961, sigma geus devoted ka ngungudag of advancing téhnologi fotografik. Unik keur industri, bisnis kulawarga-milik ngahasilkeun anak-kualitas luhur,-unggul pangajén cine sarta kaméra lenses, DSLR na mirrorless kaméra, flashes, mamah jeung asesoris tina fasilitas manufaktur kaayaan-of-nu-seni na lokasina di Aizu, Jepang .

Dina 2012, pausahaan ngawanohkeun sigma Global Visi jeung tilu garis lénsa béda: Seni, kontémporér sarta Olahraga. Dirancang pikeun sistim Gunung kaméra Industri kaasup Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Sony sarta sigma, unggal lénsa ieu handcrafted na dites di Jepang pikeun mastikeun hiji-kinerja tinggi, produk premium nu mangrupa Tujuan-diwangun pikeun panungtungan. Dina 2016, sigma diasupkeun kana dunya produksi lénsa Sinématografi. Embodying DNA optik inti anu geus ditetepkeun patokan sigma tina kaunggulan, anu lenses cine minuhan kaperluan 6k canggih jeung produksi bioskop 8k.

Sigma terus tradisi miboga kaunggulan Imaging jeung mirrorless pancasila Quattro, pancasila Quattro H jeung ci dp Quattro garis kaméra. Leveraging sensor Foveon resolusi ultra luhur, anu kaméra sigma Quattro nu dirancang pikeun ngahasilkeun gambar kualitas pangluhurna kalawan unggal makéna.

Kanggo inpo tentang sigma, mangga buka www.sigmaphoto.com atanapi turutan parusahaan on sigma Blog, Twitter, Instagram jeung Facebook.

####


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!