imah » wartos » MStar na SoftAtHome nganteurkeun 4K diamankeun Software TV Leyuran pikeun Global PayTV na OTT operator 'Buleud

MStar na SoftAtHome nganteurkeun 4K diamankeun Software TV Leyuran pikeun Global PayTV na OTT operator 'Buleud


AlertMe

mstar-logo

SoftAtHome

Kombinasi software SoftAtHome na MStar set-top-box chip nyandak pangalaman nempoan beredar sarta nyiptakeun kasempetan tumuwuh pikeun operator

CES, Las Vegas (Nevada) - January 2nd, 2017 - SoftAtHome, a panyadia software alat operator CPE sangkan jasa convergent keur ngarep digital, jeung MStar, hiji parusahaan semikonduktor ngarah pikeun tampilan na home digital solusi, dinten ngumumkeun partnership maranéhanana. MStar urang panganyarna Hybrid Siapkeun-Top Box solusi chipset ieu terpadu kalayan software SOP8 SoftAtHome pikeun ngaktipkeun operator kauntungan tina solusi kaamanan canggih panganyarna.

Jeung chipset MStar 4K MPEG-4 / MPEG-2 / HEVC STB, SoftAtHome kiwari nawarkeun solusi lengkep ngarojong 4K kalawan kaamanan maju. The chipset ngalir multimedia aplikasi pikeun IPTV sarta jasa OTT, enhancing nu pangalusna pangalaman customer mungkin, leyuran éféktif ongkos pangalusna sarta ngurangan waktu-ka-pasar.

"Chipset 4K MPEG-4 / MPEG-2 / HEVC STB kami boga tujuan pikeun ngagancangkeun nyoko téknologi UHD," ceuk Bill Hsiung, Wakil Présidén Marketing di MStar Semiconductor. "Integrasi gancang SoftAtHome ngeunaan chipset urang ngalegaan kolaborasi urang jeung nyadiakeun tungtung-pamaké jeung pangalaman nempoan pangalusna jeung kinerja jaringan".

"4K na Ultra High Definition ayeuna kedah ngagaduhan pikeun operator global," ceuk Arnaud Bensaid, VP Marketing of SoftAtHome. "Kalayan produk panganyarna MStar urang, urang ayeuna tiasa ngaktipkeun konsumén operator kami kauntungan tina jasa 4K pikeun hiji pangalaman pamaké immersive tur sabenerna ngarugikeun solusi éféktif. Méré platform SOP urang tepi kalapa pikeun ngalengkepan sababaraha pungsi sarta integrasi kamampuhan-unggul pangajén urang. "

Ngeunaan MStar Semiconductor, Nyarita.
MStar Semiconductor, Inc. ( "MStar") mangrupakeun pamimpin-kelas dunya dina Aplikasi ICs spésifik ( "ASIC") ku fokus dina produk éléktronik konsumen na aplikasi komunikasi. Ti lahirna dina 2002, MStar geus ngadegkeun hiji brand kuat sarta posisi kapamimpinan dina controller LCD, analog jeung digital TV jeung kotak diatur-luhur ku pinuh leveraging kaahlian core miboga kamampuhan design motong-ujung, inovasi kontinyu sarta jasa customer-fokus Premier. Kantor pusatna di Taiwan, MStar ngabogaan tapak suku global komprehensif R internasional & D na puseur rojongan customer nyadiakeun rupa-pinuh ku total solusi pikeun sagala rupa aplikasi éléktronik konsumen. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.mstarsemi.com.

ngeunaan SoftAtHome

SoftAtHome nyaéta parusahaan software tumuwuh gancang delivering konektipitas ngarah, Pay TV jeung jasa digital alat Operator di imah. Ngaliwatan produk SOP na, SoftAtHome ieu empowering operator bersaing ngalawan kompetisi jeung global pamaén lokal sapuk ku leveraging ekosistem pikeun nganteurkeun jasa beredar. SOP nyaéta museur kana delivering solusi dumasar standar biaya-éféktif anu basajan tur panjang langgeng. solusi na nu geus deployed on leuwih 30 juta imah di leuwih ti nagara 17 di sababaraha broadband jeung siaran deployments pikeun operator utama.
Pausahaan ieu kantor pusatna di Perancis kalawan ngembangkeun sarta jualan tim ogé di Bélgia jeung UAE.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka website urang di www.softathome.com atanapi nuturkeun urang @SoftAtHome.

###

Pikeun Pencét Émbaran Contact:

Marta Twardowska pikeun SoftAtHome

E: [EMAIL PROTECTED]

M: + 31 621-184-585

T: @SoftAtHome


AlertMe